1. Visit UEFA.com for all the latest UEFA Europa Conference League 2023/2024 stats on Topi Keskinen, including goals, pass completion, top speed and more! UEFA.com works better on other browsers.

2. 27 de sept. de 2023 · HJK:n Topi Keskinen viimeisteli upean maalin jalkapallon Veikkausliigan ottelussa Honkaa vastaan. Keskinen otti pallon Hongan kulmapotkun jälkeen oman maalin edustalla. Hän juoksi läpi kentän, väisti yhden liukutaklauksen ja harhautti lopulta maalivahti Maksim Rudakovin.. HJK siirtyi Keskisen maalilla 2–0-johtoon toisen puoliajan alussa.

3. 21 de nov. de 2023 · Pikkuhuuhkajat nappasi tiistaina toisen voittonsa meneillään olevissa EM-karsinnoissa kaadettuaan Armenian 6-0. Otso Liimatta, Juho Talvitie ja kahdesti osunut Topi Keskinen vastasivat Pikkuhuuhkajien maaleista. Liimatta, 19, vei Suomen johtoon hienolla laukauksellaan alakulmaan. Kyseessä oli Liimatalle jo karsintojen viides maali. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Keskinen iski ...

4. Lue tästä Topi Keskisen laaja haastattelu keväältä 2023.. Espoossa syntynyt ja Mikkelissä varttunut Topi Keskinen siirtyi Klubiin marraskuussa 2022 kolmevuotisella sopimuksella.Keskisen pelipaikka löytyy laitakaistalta: Tutuiksi ovat tulleet niin oikean kuin vasemman laitahyökkääjän tontit, ja nuorukainen on avoin myös wing-backin roolille. 180-senttinen Keskinen on ...

5. 1 de ago. de 2023 · Keskinen ehti palloon juuri ennen maalivahtia ja petasi Bojan Radulovicin 1–1-maalin, jota seurasi hetkeä myöhemmin Anthony Olusanyan 2–1-voittomaali. Lempiharrastus paistaa käsivarressa Keskinen on nyt tunnettu sähäköistä pyrähdyksistään kentällä, mutta nauttii myös rauhallisista iltapyrähdyksistä kuulaaseen kesäyöhön.

6. 3 de abr. de 2024 · Topi Keskinen teki vahvan läpimurron Veikkausliigaan viime kaudella. HJK:n Topi Keskinen oli yksi viime kauden läpimurtopelaajista, kun Ykkösen MP:stä siirtynyt laitalinkki kuului mestarijoukkueen tärkeimpiin lenkkeihin. Tällä kaudella Keskisen tavoitteet ovat entistä korkeammalla.

7. 11 de abr. de 2024 · Klubi latoi selkeät lukemat tulostaululle Topi Keskisen johdolla. Lucas Lingman ja Topi Keskinen onnistuivat maalinteossa. Yli 5000-päinen kotiyleisö pääsi todistamaan, kun HJK murskasi kotiavauksessaan FC Lahden. Alkutahdit asetti ensimmäisellä jaksolla Topi Keskinen, jota Lahden puolustus ei saanut millään aisoihin.