1. 15 de may. de 2024 · Yuito Suzuki sørgede efter 26 minutter for et føringsmål, men hjemmeholdet burde have lukket kampen med flere scoringer. Efter pausen ændrede kampbilledet sig totalt.

2. 15 de may. de 2024 · Brøndby IF. 3F Superliga. Bold i Brøndby. 15 mio. euro., 20 mio. euro. eller måske 25 mio. euro! Prisen kan eksplodere på Yuito Suzuki, hvis han fortsætter i det spor, vi har set i foråret, hvor otte scoringer har fået flere europæiske storklubber til at se nærmere på ham. Han kan blive et af Superligaen mest spektakulære salg, når ...

3. Hace 1 día · Torsdag eftermiddag fik Yuito Suzuki nemlig debut for Japan. Her kom den offensive profil på banen efter pausen, da Japan på udebane besejrede Myanmar med hele 5-0. Suzuki blev skiftet ind ved stillingen 2-0, men havde hverken sidste- eller næstsidste fod på nogle af de tre mål, der blev sat i nettet, mens han var på banen.

4. 15 de may. de 2024 · Yuito Suzuki har været forårets store oplevelse for Brøndby, og japaneren tiltrækker sig derfor interesse fra store, europæiske klubber. Stuttgart har over foråret scoutet den 22-årige japaner på Brøndby Stadion, og Kicker skrev for nyligt, at den tyske klub kraftigt overvejer en transfer af ham.

5. 15 de may. de 2024 · Brøndbys Yuito Suzuki havde en fin mulighed for en ny scoring, men missede målet. FC Nordsjælland åd sig mere og mere ind i kampen, men farligheden udeblev, og i stedet var det Brøndby, som stod for de store chancer. Flere mål blev det dog ikke til, selvom hjemmeholdets wingback Marko Divkovic appellerede for et straffespark.

6. 12 de may. de 2024 · CV i derbyoptakt om Suzuki-interesse: Alt kan ske. I optakten til dagens derby blev fodbolddirektør spurgt ind til det japanske offensive-es Yuito Suzuki og den interesse forskellige medier har skrevet om de seneste uger. I optakten til dagens derby blev Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen spurgt ind til den interesse, som flere ...

7. 15 de may. de 2024 · Suzuki sparkede Brøndby tilbage på sejrssporet mod FCN. Yuito Suzuki blev målscorer, da japaneren sparkede Brøndby tilbage til tops – for en stund. Anders Villaume Vestergaard. 15. maj 2024 - Klokken 22:02. Brøndby IF skulle sammen med Brøndby Stadion rejse sig efter det svigende nederlag til FC København i søndags.