1. 27 de abr. de 2024 · Mohamed Elyounoussi provides a fittingly clinical header to meet James Ward-Prowse's magnificent cross and net Southampton's second equalizer against Tottenh...

2. 12 de may. de 2024 · Brøndby IF vs FC Copenhagen 1-3 Kevin Diks & Mohamed Elyounoussi score in win for Copenhagen Match recap.

3. 5 de may. de 2024 · Silkeborg IF vs FC Copenhagen 0-3 Mohamed Elyounoussi & Diogo Goncalves score in win for Copenhagen Match recap.

4. 13 de may. de 2024 · Mohamed Elyounoussi (FC København) zurdazo desde el centro del área por arriba. Asistencia de Lukas Lerager con un pase de cabeza. En vivo Galatasaray vs Copenhague vea el minuto a minuto del partido Galatasaray vs Copenhague de la Champions League. Goles, alineaciones y resumen del partido.

5. 5 de may. de 2024 · Mohamed Elyounoussi scorede to gange i en FCK-domineret første halvleg, inden Diogo Goncalves cementerede triumfen kort før tid.

6. 12 de may. de 2024 · Kort inde i anden halvleg gjorde FCK's Mohamed Elyounoussi det til 2-1 med en formidabel scoring, hvor nordmanden drejede kuglen over i det lange hjørne.

7. 5 de may. de 2024 · Mohamed Elyounoussi stod for to af FCKs scoringer i 3-0-sejren på udebane mod Silkeborg. Nordmanden viste utilfredshed, da han blev skiftet ud i anden halvleg, da han gerne ville have jagtet et hattrick.