1. 11 de may. de 2024 · Det er tøft å møte Rosenborg, selv om det er på hjemmebane, sier Fredrik Gulbrandsen til Rbnett. Etter å ha ligget under når det var ti minutter igjen av kampen, mener Gulbrandsen at ett ...

5 de may. de 2024 · Tap i Sandefjord. Fredrik Gulbrandsen åpnet målkontoen i Eliteserien i det som endte med tap på Jotun Arena. Molde var på plass i Sandefjord for å jakte tre nye poeng, men det ble ikke noe fyrverkeri av en åpning på Jotun Arena.

3. Hace 6 días · ROS: Fredrik Gulbrandsen var svært fornøyd med innsatsen til Kristian Eriksen. Foto: Paul S. Amundsen / NTB. Første omgangen kan oppsummeres med enorm vilje og tøffe dueller fra begge lag. Ti minutter før pause sørget Fredrik Pallesen Knudsens hodestøt for at hjemmelaget gikk inn til pause med ledelse.

4. 20 de may. de 2024 · Mål: 0–1 Pawel Chrupalla (10), 1–1 Halldor Stenevik (23), 1–2 Stefan Johansen (34), 1–3 Sondre Ørjasæter (51), 2–3 Magnus Wolff Eikrem (61), 2–4 Ørjasæter (90). Dommer: Marius Lien. Gult kort: Fredrik Gulbrandsen, Markus Kaasa, Molde, Aimar Sher, Martin Hoel Andersen, Sarpsborg. Molde (3-2-3-2): Albert Posiadala ...

5. 5 de may. de 2024 · Molde-spissen hamret til fra utsiden av 16-meteren og sendte ballen høyt i nettmaskene over Sandefjord-keeper Hugo Keto. 31-åringen scoret sitt første mål i Eliteserien etter comebacket i norsk fotball. Gulbrandsen har bare spilt tre seriekamper så langt, som følge av en skade han pådro seg i sesongåpningen.

6. 5 de may. de 2024 · Fredrik Gulbrandsen ga oppskriftsmessig Molde ledelsen i det 34. minutt. Han hamret ballen via tverrligger og ned. Isak Amundsen sto for assisten. Sandefjord utlignet i det 64. minutt og hadde før det hatt en scoring annullert. Med det blotte øye var det umulig å se, men VAR dømte at Eman Markovic var i offside.

7. 5 de may. de 2024 · 0-1 F. Gulbrandsen (Molde) metió un gol. Le han sacado 2 tarjeta(s) amarilla(s) a Fredrik Gulbrandsen en esta temporada. Fredrik Gulbrandsen fue amonestado 3 veces con tarjeta amarilla en los últimos 10 partidos.