1. Hace 2 días · L. N. A. Mos. Show Players. Maksim Stjopin's TOTS Plus card is rated 93, he is 178cm | 5'10" tall, left-footed Finland winger (RW) that plays for HJK Helsinki in Finnliiga with Med/Med work rates. He has 4-star weak foot and 5-star skill moves, giving him the ability to perform every skill move in the game. He does not have a real face in-game.

2. 18 de may. de 2024 · 19-vuotias jalkapalloilija Maksim Stjopin siirtyy HJK:hon tämän vuoden kattavalla lainasopimuksella Tanskan liigaa johtavasta FC Nordsjællandista. Tiistai-iltana allekirjoitettu sopimus sisältää osto-option. Stjopin on hyökkäyspään moniosaaja, joka on tottunut pelaamaan monissa eri rooleissa. – Maksimin pelaajaprofiili on mielenkiintoinen.

3. 17 de may. de 2024 · Sigue la cobertura en directo del Ilves Tampere vs FC Haka. Echa un vistazo a las principales jugadas y momentos de este partido de Veikkausliiga 2024.

4. 12 de may. de 2024 · minuutilla Maksim Stjopin ja Santeri Haarala olivat lähellä iskeä Ilveksen toisen maalin nopeasta vastahyökkäyksestä. Stjopin jakoi pallon Haaralalle, jonka ratkaisuyrityksen puolustaja Kalle Katz ehti kuitenkin vielä peittämään. 80. minuutilla Ilves teki toisen vaihtonsa, jossa Lauri Ala-Myllymäki tuli kentälle Joona Vetelin tilalle.

5. 24 de may. de 2024 · Niin, Roope Riski mainittu – HJK:ssa rakastetuksi kasvanut maalikuningas palaa Boltille vieraspaidassa, samoin viime kaudella HJK:ssa lainalla ollut Maksim Stjopin, joka on hänkin jo avannut maalitilinsä Ilveksessä.

6. 24 de may. de 2024 · Loukkaantumisensa jälkeen kokoonpanoon palannut Maksim Stjopin on pelannut kolmessa ottelussa yhteensä vasta 91 minuuttia, mutta on myös kerännyt jo tehot 1+1. Keskiviikkona Stjopin merkkautti maalisyötön Aspegrenin viimeistelemään osumaan aivan ottelun lopussa.

7. 25 de may. de 2024 · 8 - Maksim Stjopin Stjopin - Forward. HJK Helsinki vs FC Ilves Stadium May 25, 2024 Name: Bolt Arena. City: Helsinki, Finland. Capacity: 10770. HJK Helsinki - FC Ilves H2H Finland Veikkausliiga 14:00 May 25, 2024 HJK Helsinki 1 - 1 ...