1. 12 de jun. de 2024 · Muutaman keskialueen syötön jälkeen Lucas Lingman vapautti Santeri Hostikan läpiajoon. Vahvan ottelun pelannut hyökkääjä hassutti Jiri Kosken ja siirsi pallon maaliin. Lingmanille maalisyöttö oli jo Veikkausliigakauden viides.

2. 31 de may. de 2024 · Santeri Hostikka's TOTS Plus card is rated 91, he is 183cm | 6'0" tall, right-footed Finland winger (LW) that plays for HJK Helsinki in Finnliiga with Med/Low work rates. He has 4-star weak foot and 5-star skill moves, giving him the ability to perform every skill move in the game.

3. 8 de jun. de 2024 · minuutilla kulman jälkeen pallo kierrätettiin laitaan Santeri Hostikalle, joka keskitti loistavasti. Plange sai jalan väliin ja ohjasi ottelun voittomaalin. Ratkaisu nähtiin viisi minuuttia myöhemmin.

4. 19 de jun. de 2024 · Hora: 11:00. Lugar: Helsinki Football Stadium, Helsinki. Más detalles: Ver el infográfico sobre HJK Helsinki vs Kuopion Palloseura - Sporticos.com - es un servicio web que presenta la información de los partidos de futbol por medio de atractivos infográficos.

5. 12 de jun. de 2024 · Ottelun toisella puolikkaalla onnistuivat vielä Santeri Hostikka ja Stanislav Baranov. Vaikka loppulukemat ovat selvät HJK:n eduksi, myös Gnistanilla oli ottelussa tilaisuutensa. – On aika lyöty olo. Nolla maalia meille ja HJK:lle neljä, joten ei se tulosten määrässä kovin tasainen ollut.

6. 3 de jun. de 2024 · Santeri Hostikka jatkaa HJK:ssa. Hyökkääjä Santeri Hostikka, 25, on solminut kaudet 2023 ja 2024 kattavan sopimuksen veikkausliigaseura HJK:n kanssa.

7. 7 de jun. de 2024 · Santeri Hostikka keskitti pallon maalille, ja Plange sijoitti pallon maaliin. Viisi minuuttia johtomaalinsa jälkeen Plange viimeisteli Klubin voiton varmistaneen 3–1-johtomaalin. Lisäajalla Plange kiersi Paunion ja viimeisteli hattutemppunsa.