1. 13 de may. de 2024 · May 13, 2024. 0. 1. Musa Juwara is among the Gambian foreign-based players who are currently in the form of their lives. Gibril Sillah, Alfusainey Gassama, and Musa Juwara are all making headlines for the positive reasons in their clubs.

2. sport.tv2.dk › fodbold › 2024/05/12-kaempe-forloesning-for-vejleKæmpe forløsning for Vejle - TV 2

12 de may. de 2024 · Fiks Juwara bragte Vejle i front. Efter otte minutter udnyttede gæsternes kantspiller Musa Juwara, at Viborg-målmand Nico Mantl var draget på skovtur, da han tippede bolden i mål langt udefra.

3. Hace 1 día · German Onugkha blev Vejle Boldklub og 3F Superligaens topscorer med 15 sæsonmål. Det var med en stor margin ned til Musa Juwara, der lavede tre mål som det næstmest scorende VB’er. Netop gambieren Juwara blev spilleren med flest assist, da han havde syv målgivende afleveringer i sæsonen.

4. 12 de may. de 2024 · Gæsterne kom foran efter otte minutter allerede, da Musa Juwara tippede bolden indover Viborg-målmand Nico Mantl, der kort forinden havde lavet en skidt aflevering.

5. 12 de may. de 2024 · Victor Lind Musa Juwara. 73. Ibrahim Said Mads Søndergaard Clausen. 73. Malik Abubakari Anosike Ementa. 66. German Onugkha Albentosa, Raúl. 60. Dimitrios Emmanouilidis Kristian Kirkegaard. HT 1 - 1 41. Isak Jensen. 37. Jakob Vester Nielsen Magnus Westergaard. 8.

6. 6 de may. de 2024 · Bare 12 minutter inde i kampen stod der nemlig 1–1. Først bragte Max Fenger OB foran, men 80 sekunder senere udlignede Musa Juwara mod sin tidligere arbejdsgiver.

7. 6 de may. de 2024 · Get the form, statistics, line ups and live commentary for Vejle BK vs Odense Boldklub