1. Hace 4 días · El Inter adelantó líneas pero lo único que logró fue dejar enormes espacios al contragolpe para el DC United, que tuvo el gol del triunfo en los pies de Cristian Dájome.

2. Hace 4 días · Cambio en el DC United: Cristian Dájome por Ted Ku-DiPietro. Minuto 59. Con la cabeza despeja Weigandt el tiro de Klich. Minuto 56. Cambios en los dos equipos.

3. Hace 3 días · Cristian Dajome came closest to scoring for D.C. United shortly after his substitution, but his dipping shot narrowly missed the target. Despite the late heroics, ...

4. Hace 14 horas · Cristian Dájome, who is a natural forward, and veteran Pedro Santos have started at left back or left wing back all season for United (4-5-5).

5. Hace 4 días · A minute after Miami’s Drake Callender made a sensational diving save on Cristian Dájome’s 14-yard bid, Sergio Busquets delivered an exquisite pass to Leo Campana, who beat the offside trap ...

6. 4 de may. de 2024 · Philadelphia Union traveled to Audi Field to face D.C. United on Saturday night, drawing 2-2. In the first half, D.C. United forward Cristian Dájome opened up the scoring in the ninth minute. D.C. United extended their lead in the 33rd minute with a goal by Jacob Murrell.

7. 1 de may. de 2024 · Por: DSPORTS. 04 de mayo 2024 · 20:54 hs. Los locales abren el marcador al minuto 8. El defensor Cristian Dájome anota y DC United se queda con la victoria parcial frente a Philadelphia. El local llega a este partido con ansias de otra victoria, después de haber ganado en la jornada anterior.