1. 16 de may. de 2024 · Mads Fenger laver kæmpe forsvarsbrøler – se danskeren spille modstanderen helt fri foran mål her. Den tidligere Randers-profil, Mads Fenger, lavede lidt af en brøler, da forsvarsspillerens hold Hammarby tabte 3-0 til Mjällby AIF i den bedste svanske fodboldrække.

2. 16 de may. de 2024 · Målet föranleddes av en jättebjudning av Hammarbys mittback Mads Fenger som såg ut att ha skaffat träben när han skulle ta emot en lätt passning i straffområdet.

3. Hace 2 días · Kun Mads Fenger, Johnny Thomsen, Alexander Fischer og Søren Pedersen har flere. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix . Randers FC For abonnenter. Søren Pedersen giver status på Carlgren, Fuseini og Coulibaly: Pilen peger i denne retning. Sportsdirektør ...

4. 15 de may. de 2024 · Mads Fenger. Foto: Johan Nilsson/TT / TT Nyhetsbyrån. Hemmalaget startade övertygande och tog ledningen efter 24 minuters spel när Viktor Gustafson hittade rätt. Sedan dröjde det inte länge till 2–0-målet kom. För bara en minut senare hade Imam Janne dubblat ledningen.

5. 13 de may. de 2024 · Victor Djukanovic var inte med i truppen och Mads Fenger bänkades. Nu förklarar Kim Hellberg varför. - Fenger är tillgänglig för 10-15 minuter utifrån hans sista tid med en ljumske, säger han.

6. 20 de may. de 2024 · Mads Fenger - Läs det senaste om Mads Fenger hos oss på Fotbolltransfers! Vi är Sveriges största sajt om fotbollsövergångar.

7. 11 de may. de 2024 · Click here to see the latest Mads Fenger matches, fixtures, results and more, including ratings for domestic and international games.