1. 5 de may. de 2024 · Maksim Stjopin's TOTS Plus card is rated 92, he is 178cm | 5'10" tall, left-footed Finland winger (RW) that plays for HJK Helsinki in Finnliiga with Med/Med work rates. He has 3-star weak foot and 4-star skill moves, He does not have a real face in-game.

2. Hace 10 horas · Loukkaantumisensa jälkeen kokoonpanoon palannut Maksim Stjopin on pelannut kolmessa ottelussa yhteensä vasta 91 minuuttia, mutta on myös kerännyt jo tehot 1+1. Keskiviikkona Stjopin merkkautti maalisyötön Aspegrenin viimeistelemään osumaan aivan ottelun lopussa.

3. 12 de may. de 2024 · minuutilla Maksim Stjopin ja Santeri Haarala olivat lähellä iskeä Ilveksen toisen maalin nopeasta vastahyökkäyksestä. Stjopin jakoi pallon Haaralalle, jonka ratkaisuyrityksen puolustaja Kalle Katz ehti kuitenkin vielä peittämään. 80. minuutilla Ilves teki toisen vaihtonsa, jossa Lauri Ala-Myllymäki tuli kentälle Joona Vetelin tilalle.

4. Hace 1 día · Maksim Stjopin oli viimeisen kymmenminuuttisen alussa lähellä viedä Ilveksen kolmen maalin johtoon kulmapotkun jälkitilanteessa, mutta kahdeksasta metristä lähtenyt vasemman jalan laukaus nousi päätykatsomoon. Toisessa päädyssä Ilves-kapteeni Virtanen venyi hienoon torjuntaan, kun Darren Smith pääsi puskemaan lähietäisyydeltä.

5. 12 de may. de 2024 · Banco: Lauri Ala-Myllymäki, Maksim Stjopin, Mohammed Umar, Danila Bulgakov, O. Paavola, Jere Riissanen, Johannes Viitala. Estadísticas: (Ekenäs IF - Ilves) Posesión 31% - 69% Total Remates 5 - 12 Remates a Puerta 2 - 7 Remates Fuera 2 - 4 Grandes chances 0 - 3 Saques de Esquina 0 - 8 Centros al Área 10 - 21 Fueras de Juego 1 - 4 ...

6. Hace 6 días · 19-vuotias jalkapalloilija Maksim Stjopin siirtyy HJK:hon tämän vuoden kattavalla lainasopimuksella Tanskan liigaa johtavasta FC Nordsjællandista. Tiistai-iltana allekirjoitettu sopimus sisältää osto-option. Stjopin on hyökkäyspään moniosaaja, joka on tottunut pelaamaan monissa eri rooleissa. – Maksimin pelaajaprofiili on mielenkiintoinen.

7. 8 - Maksim Stjopin Stjopin - Forward. 30 - Emil Pallas Pallas - Midfielder. 15 - Lauri Ala-Myllymaki Ala-Myllymaki - Midfielder. 90 - Onni Rintamaki Rintamaki - Guard. 12 - Johannes Viitala Viitala - Guard. 18 - Sivonen Arttu Arttu - Midfielder. 27 - Jere Riissanen Riissanen - Defender. 9 ...