1. 12 de may. de 2024 · Allsvenskan - 2024-05-12 kl 14:22. Daniel Stiller / BILDBYRÅN. Peter Abrahamsson har blivit av med sin startplats i BK Häcken. Nu öppnar den rutinerade målvakten upp om tankegångarna. BK Häcken värvade Peter Abrahamsson, 35, från Örgryte IS inför 2014.

2. 12 de may. de 2024 · Foto: Bildbyrån. I spelaren visas ett klipp om Häckens matchtröja. Peter Abrahamsson, 35, har varit Häcken trogen i över tio år och har mäktat med hela 278 matcher för Hisingsklubben. Målvakten anslöt till Häcken från Öis 2014.

3. Hace 4 días · På måndag, klockan 19.10, gästas BK Häcken av Malmö FF på Bravida Arena. Paco Johansen har valt sin matchtrupp till morgondagens match: Andreas Linde. Peter Abrahamsson. Even Hovland. Johan Hammar. Marius Lode. Valgeir Lunddal. Simon Sandberg.

4. 30 de abr. de 2024 · Peter Abrahamsson, Om omställningen av Västsveriges raffinaderier I Sverige används årligen runt 10 miljoner kubikmeter drivmedel som tillsammans står för knappt 40% av svenska växthusgasutsläpp.

5. 14 de may. de 2024 · 2024-05-14 15:50:00. BK Häcken jagar tredje raka segern – här är matchtruppen. På onsdag spelar herrarna mot Halmstads BK klockan 19.00 på Örjans Vall. Här är morgondagens trupp: Andreas Linde. Peter Abrahamsson. Even Hovland. Johan Hammar. Marius Lode. Simon Sandberg. Valgeir Lunddal. Jacob Barrett. Adam Lundkvist. Axel Lindahl. Pontus Dahbo.

6. 13 de may. de 2024 · I den 15:e minuten gjorde Mikkel Rygaard 1–0 till Häcken. I början på andra halvlek vände HBK på matchen med två mål på tre minuter. Jack Cooper-Love kvitterade till 1–1 när han från nära håll nickade in bollen efter att Häckens målvakt Peter Abrahamsson enhandsräddat Kazper Karlssons hårda skott.

7. 3 de may. de 2024 · Truppen mot Sirius. Under lördagen spelar BK Häcken sin sjunde match i Allsvenskan 2024 när laget möter Sirius på bortaplan. Här är laget som ska jaga tre poäng i Uppsala. Truppen: Andreas Linde. Peter Abrahamsson. Even Hovland. Johan Hammar. Marius Lode.