1. 5 de may. de 2024 · Sara Hørte kan være tapt for Rosenborg. I sommer går stopperens kontrakt ut. Sara Hørte (til venstre) har vært svært sentral i RBKs sterke defensive prestasjoner i år. Mot Brann kom det imidlertid to baklengsmål. Her sammen med Hanna Dahl, Mali Næss og Rugile Rulyte.

2. 25 de may. de 2024 · Heller ikke i 2.omgang er noen av lagene farlig frempå med målsjansene, men helt ut av det blå fyrer Sara Hørte av et drømmeskudd fra lang distanse som er utagbart for Arna-Bjørnar-keeper og Rosenborg går opp i ledelsen etter 60 spilte minutter.

3. 8 de may. de 2024 · Sara Lindbak Hørte (Sara Iren Lindbak Hørte, born 24 November 2000) is a Norwegian footballer who plays as a center back for the Norway W national team. In the game FC 24, her overall rating is 71.

4. 25 de may. de 2024 · Sara Hørte ble matchvinner for Rosenborg i 2-1-seieren over Arna-Bjørnar på Arna idrettspark i Toppserien lørdag. Arna-Bjørnar har tapt åtte strake kamper.

5. 25 de may. de 2024 · Sigue la cobertura en directo del Arna-Bjørnar vs Rosenborg. Echa un vistazo a las principales jugadas y momentos de este partido de Toppserien 2024.

6. 25 de may. de 2024 · 25. mai 2024 kl. 16:59. Rosenborg slapp med skrekken mot Arna-Bjørnar. Rosenborg fikk trøbbel mot Arna-Bjørnar, men sikret til slutt deres fjerde strake seier i Toppserien. De lå tre poeng bak...

7. 11 de may. de 2024 · Kun høydepunkter. Kampen er over og det ender 2-1 til Rosenborg, som med det tar tre viktige poeng i kampen om tabelltopp. På stillingen 1-1 fra den første omgangen gikk hjemmelaget offensivt ...