1. Hace 3 días · AC Oulu otti perjantaina kauden ensimmäisen voittonsa Veikkausliigassa kaatamalla HJK:n kotikentällään 1-0. Oululaiset siirtyivät johtoon 35. minuutilla. Pallo jäi pitkän vapaapotkun jälkeen HJK:n rangaistusalueelle ja Justin Rennicks kiskaisi volleyn verkkoon. Kotijoukkueella kävi tuuri, ettei se joutunut pelaamaan viimeistä varttia ...

2. Hace 4 días · 30.05.2024. Perjantaina ruoholle Ouluun. AC Oulu on pelannut neljä tasuria ja hävinnyt neljä kertaa maalilla. Katseet kohti pohjoista. AC Oulu–HJK. Pe 31.5. klo 20:00. Veikkausliiga – Raatin stadion, Oulu. Katso Ruudusta ». HJK matkaa kolmen kotipelin jälkeen perjantaina Ouluun ja Raatin stadionille.

3. Hace 3 días · AC Oulu pehmitti kriisijoukkue HJK:n 1-0. JALKAPALLO KuPS voitti Veikkausliigan kärkiottelussa perjantaina Tampereella Ilveksen maalein 2-1. KuPS johtaa sarjaa voittonsa myötä kolmen pisteen turvin toisena olevaan VPS:ään. KuPS sai otteluun hyvän alun, kun Jonathan Musinga vei kuopiolaiset johtoon jo viidennellä minuutilla.

4. Hace 3 días · Haastattelussa Niklas Jokelainen (ACO) ja Anthony Olusanya (HJK) TULEVAT PELIT: Ykkönen

5. Hace 3 días · Betting league|HJK’s dispute continues. AC Oulu beat HJK in the Veikkausliiga late game on Friday by Justin Rennicks with a 1–0 goal in the opening half. Away team HJK Diogo Tomas flew into the shower with a red card in the 80th minute of the match. HJK is fifth in the standings. The victory was […]

6. 6 de may. de 2024 · Rennicks had a goal and an assist. Over his last four games, the former New England Revolution product has three goals and an assist. All I know is that the hottest thing in Finland this time of year is the form of Justin Rennicks, who had a goal and an assist today for Oulu bringing him to 3 goals & 1 assist in his last 4 games

7. 24 de may. de 2024 · Get the form, statistics, line ups and live commentary for Haka vs Oulu