1. Hace 4 días · fredag 24. maj 2024 kl. 21:10. /ritzau/ Mathias Jørgensen nåede op på 10 mål i foråret med sine to scoringer i AaB's 3-2-sejr i Kolding. Allerede oprykkede AaB tog fredag aften sin anden sejr i træk efter en tung periode i 1. division. På udebane blev det 3-2 over formstærke Kolding IF.

2. Hace 4 días · AaB-angriber lyner to gange i sejr over formstærke Kolding. Mathias Jørgensen nåede op på 10 mål i foråret med sine to scoringer i AaB's 3-2-sejr i Kolding. Mathias Jørgensen har været varm for AaB i foråret. (Arkivfoto). Fredag d. 24. maj 2024, kl. 21.08. Opdateret fredag d.

3. Hace 4 días · Journalist. Simon Ydesen. Journalist. 24. maj 2024 kl. 21:53. Kasper Jørgensen og Mathias Jørgensen stod for målene, da AaB fredag besejrede Kolding med 3-2 i Nordicbet Ligaens...

4. 9 de may. de 2024 · Dem fik vi så en måned senere, hvor kampen ellers foregik mere på Sønderjyskes præmisser, end vi havde håbet, siger Mathias Jørgensen, der altså scorede sejrsmålet i 1-0-sejren over Sønderjyske på Aalborg Portland Park 30. marts. På lørdag kl. 14.00 gælder det så Sønderjyske igen.

5. Hace 4 días · I anden halvleg stemplede Mathias Jørgensen ind i opgøret med et brag, da han på to minutter havde scoret to mål. Det første kom efter 53 minutter, da Jørgensen kom helt alene igennem på kanten af offside og kunne score til 2-1. Lige efter var Jørgensen på pletten igen, men det skyldes dog en kæmpe fejl af Kolding-keeper Lennart Moser.

6. Hace 4 días · Mathias Jørgensen nåede op på 10 mål i foråret med sine to scoringer i AaB’s 3-2-sejr i Kolding. Mathias Jørgensen nåede op på 10 mål i foråret med sine to scoringer i AaB's 3-2-sejr i Kolding. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix. Af Ritzau. 24. maj 2024, 21:07

7. 17 de may. de 2024 · AaB-profilen Mathias Jørgensen glædede sig over endelig at kunne give en sejr til fansene fredag aften. Det havde de fortjent, siger han til Viaplay.