Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. www.diccionari.cat › GDLC › didadida | diccionari.cat

    Etimologia: del ll. vg. dida o didda ‘mamella, dida’, de base imitativa del llenguatge infantil 1a font: s. XIV, Llull

  2. El diccionari DIDAC conté: 20.000 entrades. 5.600 paraules complementàries de les entrades. 23.900 definicions. 40 làmines temàtiques. 400 dibuixos. tot actualitzat segons l’ortografia de l’IEC.

  3. El DIDAC és un diccionari pensat per a aprendre català i per a resoldre els exercicis propis de l'aprenentatge d'una llengua. Les gairebé 20.000 entrades que conté són paraules usuals en la comunicació quotidiana i en les àrees de coneixement de l'ensenyament obligatori.

  4. Despatxar algú de mala manera; desempallegar-se'n. Manca quelcom important? Informa dels errors o proposa millores. 'dida' apareix també a les següents entrades: engegar - germà - nodrissa. Entrades dels fòrums amb la/les paraula/les "dida" al títol: No hi ha títols amb la/les paraula/les "dida". Visita el fòrum Català.

  5. dida. Dona que alleta l'infant d'una altra. Consulta dida al: Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans. Diccionari de l'Enciclopèdia Catalana. Lèxic Obert Flexionat de Català. Viccionari. Paraules més consultades les últimes dues hores: << dictiotals.

  6. Diccionari de sinònims de català/valencià en línia de Softcatalà. Sinònims, antònims, mots afins, paraules relacionades.

  7. Etimologia: Del llatí tardà dida ‎(« mamella, dida »), d’origen infantívol, segle XIV. Nom [modifica] dida f. ‎(plural dides) Dona que es presta a alletar un infant que no és seu. Sinònims [modifica] ama, mare de llet, nodrissa; Derivats [modifica] didatge, dido, didot, endidat, engegar a dida; Traduccions [modifica]