1. Ayuda: Estás en el perfil de Mathias Greve, Brondby. Consulta las estadísticas (partidos, goles, tarjetas / ligas, copas y equipo nacional) y el historial de traspasos. ¡Accede a los perfiles de jugadores (ej.: perfil de Mathias Greve), páginas de equipos (ej.: página del Brondby) y páginas de competiciones (Champions League, Liga BBVA y más de 5000 competiciones de más de 30 deportes ...

2. 19 de feb. de 2024 · Mathias Greve brændte banen af, og var da også en glad mand, da han mødte pressen efter kampen. - Vi har en målmand, der starter med at redde straffesparket. Det giver selvfølgelig lidt energi. Og så synes jeg bare, at vi er godt organiseret. Vi gør ondt på dem i nogle omstillinger i ny og næ, lød det fra Greve i mixed zone.

3. 20 de sept. de 2015 · Mathias Greve (born 11 February 1995) is a Danish footballer who plays as a center midfield for Danish club Brøndby. In the game FC 24, his overall rating is 67.

4. 4 de ago. de 2021 · Officielt: Mathias Greve skifter til Brøndby IF. Af Christian Winther Johansen. Mathias Greve bytter efter en god periode Randers ud med Brøndby. Han har fået en fireårig kontrakt. Christian Winther Johansen.

5. Né à Langeskov (en) au Danemark, Mathias Greve commence le football au Langeskov IF, club de sa ville natale, avant de poursuivre sa formation à l' Odense BK. Le 4 avril 2014 il signe son premier contrat professionnel et est intégré à l'équipe première à l'été 2014 1. Il joue son premier match en professionnel le 25 juillet 2014 lors ...

6. 4 de ago. de 2021 · Mathias Greve spillede 44 3F Superligakampe for Randers FC med 8 mål og 5 assists til følge. Mathias Greve har været personligt sponsoreret af Maretti Trægulve. Nyhed. 1-1 mod FC Nordsjælland efter dramatisk 2. halvleg. 17.03.2024. Nyhed. Truppen mod FC Nordsjælland. 16.03.2024.

7. Mathias Greve, all-time statistik fra superligaen i fodbold. Kampe, mål, minutter, ind- og udskiftninger, gule og røde kort, strafpoint og karantænedage, debut og seneste kamp. Vundne og tabte kampe samt forsøg på straffespark, scoret og brændt. Seneste mål, længste måltørke og minutter per mål.