1. Hace 3 días · Sport Tre viktiga EM-kvalpoäng – och tre poäng för landslagets hjärta. Sverige vann med 3–0 borta mot Irland i Dublin och kunde ge den cancersjuka landslagschefen Marika Domanski Lyfors den bästa presenten hon kunde få. ANNONS. Publicerad alldeles nyss. ”Vi är med dig, Marika”.

2. Hace 3 días · Samtliga lemmar i behåll (med reservation för att Nathalie Björn utgick tidigt). I slutändan blev det en riktigt behaglig sommarkväll i den irländska huvudstaden.

3. Hace 3 días · In i startelvan kom Zecira Musovic, Nathalie Björn och Madelen Janogy och de ersatte Jennifer Falk, Hanna Lundkvist och Stina Blackstenius. I matchupptakten var det dock Irland som fick den bästa starten och hemmalaget tryckte på för ett ledningsmål via flertalet inlägg och fasta situationer.

4. Hace 3 días · Rund um das erste NFL Spiel in 2023 haben Patrick "Coach" Esume und Björn Werner einen Live Podcast von "Football Bromance" in Frankfurt veranstaltet! Bei diesem jährlichen Live Event rund um das NFL Spiel in Deutschland gibt es spannende Talks mit Gästen aus der NFL und pures Entertainment! Voriger.

5. Hace 3 días · helskärm Kosovare Asllani och Nathalie Björn vill ta ett språng mot EM nästa sommar, men då lär det i ett första läge krävas sex poäng i dubbelmötet med Irland. Foto: Jessica Gow/TT

6. Hace 3 días · Den svenska 1-0-ledningen stod sig också under resten av den första halvleken och Peter Gerhardssons lag hade med andra ord slagläge inför den andra halvleken. Men innan matchen sparkades igång gjorde Sverige ett byte när Nathalie Björn, som fick en smäll i den första halvleken, byttes ut samtidigt som Hanna Lundkvist kom in.

7. Hace 2 días · Det blev straffsparkar som skulle avgöra om vilket lag som får spela kvartsfinal. Första straffmissen blev svensk, skott över mål av Nathalie Björn. Sedan gjorde veteranen Rapinoe samma sak för USA. Sedan räddade USA:s målvakt en straff från Rebecka Blomqvist. USA sköt sedan ett skott utanför mål.