1. Hace 2 días · Så kom det et langskudd fra Sander Svendsen i en periode hvor bortelaget virket frustrerte. Ballen passerte en litt uheldig Emil Ødegaard som fikk en hanske på den og seilte i nettet bak vår keeper. Dermed sto det 1-1 etter 81 minutter. Deretter skiftet momentumet til Vikings fordel, og de satt et trykk på vårt mål.

2. Hace 2 días · Petter Nosa Dahl sendte KFUM i ledelsen etter 22 minutter, før Sander Svendsen og Harald Nilsen Tangen snudde kampen i sluttminuttene. Svendsens mål gikk via keeper Ødegaard, som dyttet ballen ...

3. Hace 2 días · Viking snudde til seier etter drømmescoring. En turbulent uke holdt på å ende i et mareritt for Viking. Mot KFUM Oslo hinket kaptein Zlatko Tripic tidlig av med skade og laget var på vei mot tap, men så dro laget frem en solid snuoperasjon. Sander Svendsen jubler etter å ha utlignet med et skikkelig kremmerhus mot KFUM Oslo.

4. Hace 2 días · Petter Nosa Dahl sendte KFUM i ledelsen etter 22 minutter, før Sander Svendsen og Harald Nilsen Tangen snudde kampen i sluttminuttene. – Det var godt, det var en sliteseier. Jeg synes ikke at vi spilte spesielt bra, men det var deilig å få en seier, sa Nilen Tangen til TV 2.

5. Hace 2 días · Innbytter Sander Svendsen (26) utlignet til 1–1 for Viking på et skudd i det 80. minutt etter pasning fra Herman Johan Haugen. – Emil Ødegaard skal stoppe det skuddet, sier Yaw Amankwah i TV ...

6. Hace 5 días · Sander Svendsen (born 6 August 1997) is a Norwegian footballer who plays as a right winger for Norwegian club Viking. In the game FC 24, his overall rating is 68.

7. Hace 2 días · Kamp: Rosenborg - Odd | 07.07.2024. Rosenborg Ballklub. Nyheter Video Lag Terminliste Resultater Billetter og sesongkort Stadion Om Rosenborg