1. Hace 2 días · Geir Bakke og Vålerenga spilte en fantastisk førsteomgang i Bergen. Henrik Bjørdal banket inn kampens første scoring, før Martin Kreuzriegler ekspederte inn 0-2. Nederlenderen Mees Rijks ...

2. Hace 2 días · KAN GLISE: Vålerenga-trener Geir Bakke ledet laget til 5–1-seier i Bergen. Foto: Terje Pedersen / NTB Åsane-spiller med mål og selvmål på 45 sekunder mot VIF

3. Hace 4 días · Geir Bakke og Aaron Kiil Olsen om de siste dagene og kampen mot Åsane. Video. Etter fire seire på rad og en god periode som skulle bygges videre på, kom man brutalt ned på jorden igjen da Kongsvinger vant 2-0 på fotballens nasjonaldag.

4. Hace 2 días · Dette vil Fagermo gjøre annerledes. Dag-Eilev Fagermo (57) tror på comeback. VIL TILBAKE: Dag-Eilev Fagermo. Foto: Beate Oma Dahle / TV 2. Dag-Eilev Fagermo har stått uten trenerjobb siden han ...

5. Hace 7 horas · Vålerenga de retour au niveau inférieur : – Nous sommes des experts en auto-torture, déclare l’entraîneur Geir Bakke Henrik Bjordal a marqué deux fois lorsque Vålerenga a battu Åsane 5-1. Martin Kreuzriegler et Mees Rijks a également marqué la feuille de match des visiteurs, en plus d’un but contre son camp.

6. Hace 3 días · Kongsvinger tok ledelsen etter 32 minutter da kaptein Harald Holter fikk gå umarkert opp og stange inn 1-0. Vondt ble til verre da Jesper Grundt doblet ledelsen, og sørget for Kongsvinger-seier, og fortsatt elendige resultater på hjemmebane for mannskapet til Geir Bakke.

7. Hace 7 horas · WBT MASTERS BODØ: BROGI TIL TOPPS! Skrevet 24. mai, 2024 av 4959 Geir Olav Tislevoll. Det ble lag BROGI som gikk til topps i den internasjonale lagturneringen WBT MASTERS BODØ. På laget spilte Boye Brogeland, Christian Bakke, Geir Helgemo og Michal Klukowski. Her er hele resultatlisten: