1. Hace 4 días · El Garatge Plana Girona va enterrar en la primera part del partit de diumenge a Alcoi les possibilitats de mantenir-se a OKLliga. El 4-0 amb què Ferran Formatjé i companyia van martiritzar els gironins deixava impossible la salvació.

2. Hace 3 días · 29 de maig de 2024. Pantalla gegant, música i activitats familiars en la prèvia del AD Ceuta FC – Nàstic al Parc del Francolí. Aquest diumenge, a partir de les 17 h, a les grades del Parc del Francolí. Leer más. Actualitat Futbol Base. 28 de maig de 2024. Resultats del Planter Grana (25-26 de maig)

3. Hace 6 días · Iker Recio termina su cesión en el Gimnàstic Tarragona y vuelve al Alcorcón . Alan Godoy. DEL. Alan Godoy termina su cesión en el Gimnàstic Tarragona y vuelve al Deportivo Alavés B . Ventanas de fichajes. Ventana 1. 01 jul. 2023. 01 sep. 2023. Ventana 2. 02 ene. 2024. 01 feb. 2024. ver vídeo. Club Gimnàstic ...

4. Hace 2 días · En la parte contraria a su zona natural, por la derecha, apareció el jugador del Betis para conectar un potente remate de diestra que superó a Iker Álvarez, portero de Andorra e hijo de su selecciona­dor. Era la primera ocasión clara de España, atascada entre el recio sistema defensivo de su rival y las precaucion­es de lo cerca de la Euro.

5. Hace 6 días · Novetats a l'onze del Nàstic. Marc Fernández és la gran novetat de Dani Vidal a l'onze del Nàstic. La Pantera de Corbera actuarà per la banda esquerra en substitució de David Concha. Al mig del camp, Ander Gorostidi li ha tornat a prendre la posició a Borja Martínez. Finalment, Alan Godoy torna a la punta d'atac al costat de Pablo.

6. Hace 6 días · Revive aquí el minuto a minuto del partido de fútbol de la ida de los playoff de ascenso de Primera Federación, que ha enfrentado a Ceuta y Nàstic en el Estadio.

7. Hace 6 días · Ultimate Móstoles golea a 1K y elimina al equipo de Iker Casillas del Mundial de la Kings League. El conjunto presidido por DjMario arrolló a sus rivales en el 'derbi' de Móstoles