1. Hace 5 días · Kalle Holmberg 22. Lucas Shlimon 24. Wessam Dukhan 27. Valgeir Valgeirsson 28. Adam Bark. De spelare som ej är tillgängliga till matchen är Linus Alperud, Victor Backman och Sebastian Crona som är skadade.

2. Hace 4 días · För likt den första halvleken hade ÖSK svårt att hota Utsiktens straffområde. Det hjälpte dock inte för i den 71:a minuten efter att Påhlsson räddat till hörna i ögonblicket innan kom 0-1 till Utsikten genom Filip Trpcevski. Kalle Holmberg hade direkt efter en kvitteringschans men nicken gick utanför.

3. Hace 1 día · Vasse målskytten Kalle Holmberg avgjorde. Inbäddat innehåll. Ändra inställningar. Magnus Hägerborn magnus.hagerborn@bonniernews.se 026-159386. Magnus Hägerborn. Ämnen i artikeln. GIF i superettan; Gefle IF; Dela artikeln. Du behöver vara prenumerant för att anmäla dig till våra nyhetsbrev.

4. Hace 1 día · Med en halvtimme kvar att spela fick Adam Bark träff framspelad av Kalle Holmberg och reducerade åt Örebro. Fler mål än så blev det inte för Örebro. 3-1-målet kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Leo Englund slog till och gjorde mål på straff. 3-1-målet blev matchens sista.

5. Hace 4 días · Örebro här helt enkelt för trubbiga framåt där det ofta känns som om Kalle Holmberg är den enda som kan göra mål. Nästa match spelar Örebro SK på söndag den 26 maj borta mot Gefle IF. Matchfakta Örebro SK vs Utsiktens BK. 71 minuten Mål Utsikten, Filip Trpcevski 0-1. Matchen slutade Örebro SK 0 vs Utsiktens BK 1.

6. Hace 1 día · Örebros oförmåga i avsluten fortsätter och det är smärtsamt uppenbart hur viktigt det är att Kalle Holmberg är i form och levererar. Nästa match spelar Örebro SK på söndag den 2 juli hemma mot IK Oddevold. Matchfakta Gefle IF vs Örebro SK. 34 minuten Mål Gefle, Anton Lundin 1-0.

7. Hace 1 día · På söndagseftermiddagen var det åter dags för match i Superettan när ÖSK gästade Gavlevallen för match mot Gefle IF. Lundin gav hemmalaget ledningen i den första halvleken. Samme Lundin gjorde även 2-0 i inledningen av andra halvlek innan Bark reducerade med timmen spelad. I slutminuterna avgjorde Gefle från straffpunkten via Englund och matchen slutade 3-1.