1. Hace 6 días · Zlatko Tripic og Lars-Jørgen Salvesen bidro sterkt da Viking vant 3-0 borte mot Sandefjord i Eliteserien mandag. Vertenes keeper Hugo Keto fikk tyn etter gjestenes første scoring. Av NTB

2. Hace 6 días · Der bredsidet Lars-Jørgen Salvesen inn 2–0-ledelse til Viking etter en mønsterkontring. Bedre kan det ikke gjøres. Sandefjord kastet innpå Danilo Al-Saed i håp om at han kunne skape noe. Det kunne han ikke. I stedet var det en annen innbytter som grep sjansen. Joe Bell spilte Simen Kvia-Egeskog lekkert gjennom med 20 minutter ...

3. Hace 6 días · Viking vant 3-0 over Sandefjord i Eliteserien, med mål fra Zlatko Tripic, Lars-Jørgen Salvesen og Simen Kvia-Egeskog Seieren kommer etter kritikk for 1-4 tapet mot Lillestrøm 16. mai

4. Hace 6 días · Økte ledelsen. Lars-Jørgen Salvesen doblet ledelsen for da han satte inn 2-0 noen minutter ut i andreomgangen, og innbytter Simen Kvia-Egeskog økte ledelsen da han satte inn 3-0 etter 69 minutters spill. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Da dommeren blåste av kampen, viste resultattavla 0-3.

5. Hace 6 días · Zlatko Tripic og Lars-Jørgen Salvesen bidro sterkt da Viking vant 3-0 borte mot Sandefjord mandag. Vertenes keeper Hugo Keto fikk tyn etter gjestenes første scoring. Tripic og Salvesen sentrale da Viking slo hardt tilbake med 3-0-seier – keeper får kritikk - folkebladet.no

6. Hace 6 días · 20. mai. SANDEFJORD-VIKING 0–3. JOTUN ARENA (Aftenbladet): – Hvis jeg hadde kunnet bytte, så hadde jeg gjort det. Jeg hadde heller vunnet kampen på hjemmebane 16. mai og tapt her, sier Lars-Jørgen Salvesen til Aftenbladet i Sandefjord.

7. Hace 1 día · Jørgen Vik Gard Holme 8 January 2024: Haugesund: Óskar Hrafn Þorvaldsson: Mutual consent 10 May 2024 13th Sancheev Manoharan 10 May 2024: Transfers Winter. Summer. League table. Pos Team Pld W D L GF GA GD Pts Qualification or relegation 1 Bodø/Glimt: 10 ... Lars-Jørgen Salvesen: Viking Zlatko Tripi ...