1. Hace 2 días · Glimts keeper Nikita Haikin gamblet på at skuddet skulle gå motsatt vei. Vertene hadde i forkant satt inn en blokkering, men andreballen endte opp hos Filip Ottosson i returrommet.

2. Hace 6 días · Bodø 20240524. Bodø/Glimts keeper Nikita Haikin etter eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og KFUM på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB Foto: Mats Torbergsen. 25.05.24 08:29. Freddy Toresen Jakob Guttormsen. Nikita Haikin føler på ansvaret da han slapp inn to mål mot KFUM. For abonnenter. Til toppen.

3. Hace 2 días · Filip Ottoson spilte Eman Markovic fri på høyresiden, som var sikker alene med Nikita Haikin. – Det har ligget i kortene, det må gå an å si det, sa TV 2-kommentatar Peder Mørtvedt.

4. Hace 2 días · Glimts Håkon Evjen fortviler. Foto: NTB. Fjorårets mesterlag har dermed spilt tre oppgjør på rad uten seier i Eliteserien. De to foregående ga 0-1-tap for HamKam (b) og 2-2 mot KFUM Oslo (h). Sandefjord tok ledelsen på Aspmyra ved Eman Markovic. Etter 35 minutter dunket han ballen i korthjørnet. Glimts keeper Nikita Haikin gamblet på at ...

5. Hace 2 días · Overraskende nok var det også Sandefjord som tok ledelsen. Etter å ha vunnet ballen på Glimts halvdel, spilte Filip Ottoson en følsom yttersidepasning til Eman Markovic inne i 16-meteren. Sørlendingen lurte inn 1–0 i korthjørnet bak Nikita Haikin. Glimt utlignet rett før pause, men både laget og dommer Usman Aslam trengte VAR-assistanse.

6. Hace 5 días · Fotballklubben Bodø/Glimt i 2024. Bodø/Glimt er ved inngangen til 2024-sesongen tittelforsvarer i Eliteserien. De er også klare for sluttspill i Conference League 2023-24, etter å ha blitt nummer to i gruppespillet i 2023. Det er tredje sesong på rad at Glimt har kvalifisert seg til sluttspill i Europa.

7. Hace 2 días · Fjorårets mesterlag har dermed spilt tre oppgjør på rad uten seier i Eliteserien. De to foregående ga 0-1-tap for HamKam (b) og 2-2 mot KFUM Oslo (h). Sandefjord tok ledelsen på Aspmyra ved Eman Markovic. Etter 35 minutter dunket han ballen i korthjørnet. Glimts keeper Nikita Haikin gamblet ...