1. Hace 3 días · 6 av målene har ringreven Tommy Høiland stått for, 3 andre har han vært nest sist på. Iversen mener Sandnes er veldig avhengig av 35-åringen.

2. Hace 3 días · Bryne will be hoping for a better result after a 2-1 OBOS-ligaen defeat last time out to Sandnes Ulf. Markus Aanesland (7') and Tommy Høiland (68') scored for Sandnes Ulf. Bryne haven’t exactly had impressive attacking statistics in more recent games.

3. Hace 4 días · Tommy Høiland - The veteran forward has scored six goals in his last eight league appearances.

4. Hace 3 días · The former world heavyweight champion comes from a long line of boxers, including his father John Fury. Tyson and three of his brothers — John Jr., Shane and Hugh — were born to John and ex-wife...

5. Hace 3 días · Kryptisk Tommy Høiland etter tap i lokaloppgjøret: – Det må noen andre svare på

6. Hace 4 días · Viking FK Bredde. 2. divisjon menn. Viking 2s Teodor Håland scoret fra straffemerket etter kun seks minutters spill. Torben Dvergsdal sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 1-1 etter 34 minutter. Ingen av lagene klarte å score flere mål før sidebyttet. Dermed gikk lagene av banen på stillingen 1-1. Måltørke etter pause.

7. Hace 3 días · 4.-plass. Med seieren klatrer Bryne til 4.-plass på tabellen, tre poeng bak serieleder Kongsvinger. Tabellplasseringen bryr ikke treneren seg mye om. Han tenker på poengsnitt og er fornøyd hvis laget ligger på 1,5 poeng i snitt per kamp. – Da er du innenfor med tanke på kvalifisering med rundt 45 poeng. Det er et greit snitt.