Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 6 días · 20. 187. Foto-kolaž: Youtube/K1 Televizija, MN Press/Marko Metlaš. Folk zvezda Ceca Ražnatović govorila je u emisiji Goce Tržan o tome kakav je Željko Ražnatović Arkan zaista bio i kakav odnos su imali, a tom prilikom dotakla se i njegove dece. - Ko je zapravo bio on?

  2. 5 de abr. de 2024 · Kao što smo već pomenuli, Veljko Ražnatovići njegova partnerka Bogdana Ražnatović uskoro će dobiti trećeg sina kome će dati ime Ilijan. Ovo neobično ime iznenadilo je mnoge, jer je mladi bokser ranije pričao da će trećeg naslednika nazvati po srpskom vladaru Lazaru.

  3. 25 de mar. de 2024 · Zajedničku fotografiju sa melim Željkom iz auta objavio je na mrežama i izazvao brojne reakcije. Ražnatović je uslikao selfi sa sinom, dok je on sedeo na mestu suvozača, a zbog poteza malog naslednika - "mreže su se zapalile". Naime, mali Željko je pozirao držeći tri prsta - pozdrav Srba koji nosi jaku simboliku.

  4. Hace 6 días · Željko Ražnatović Arkan sa 5 žena dobio je devetoro dece. U braku sa prvom suprugom, Natalijom, dobio je blizance Vojina i Nikolu i ćerke Milenu i Mašu. Troje dece dobio je u vandračnim vezama, Mihajla, Sofiju i Anđelu, dok je u braku sa Svetlanom Cecom Ražnatović dobio najmlađe naslednike, sina Veljka i ćerku Anastasiju.

  5. 25 de mar. de 2024 · Veljko se trenutno nalazi na pripremama na Zlatiboru, a društvo mu pravi upravo sin Željko. Ražnatović je objavio fotografiju na kojoj pokazuje kako uživa sa naslednikom, a Željko je tom prilikom pozirajući pokazujući tri prsta.

  6. 5 de abr. de 2024 · 05.04.2024 08:45. Komentara 12. Slušaj vest. 0:00 / 0:00. Foto: Blic TV, Instagram / Ringier. Veljko i Željko. Naime, Veljko i Bogdana imaju dva sina malog Željka i Krstana, a uskoro će dobiti i trećeg naslednika kome će dati ime Ilijan. Blic preporučuje.

  7. 29 de mar. de 2024 · 29.03.2024. 22:30. 0. Veljko Ražnatović neretko objavljuje fotografije sa sinom Željkom, a ova nesvakidašnja avantura posebno je obradovala mališana. Pritnscreen. Veljko Ražnatović već neko vreme je na Zlatiboru gde se priprema za naredni bokserski meč, a društvo mu, pored ekipe, pravi i sin Željko.