Yahoo España Búsqueda web

  1. 156 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 1 de dic. de 2023 · 1:57 min. Publicerat igår kl 07.00. ”Priscilla” bygger på Priscilla Presleys självbiografi om sitt förhållande med en tio år äldre Elvis Presley och deras liv på Graceland. Det är en ...

  2. 28 de nov. de 2023 · Sofia är oerhört musikintresserad och maken har hjälpt henne att hitta musiken till Priscilla. – Det finns ingen Elvis-musik i filmen, vi fick inte köpa rättigheterna. Det visade sig att det var bra, för det är ju Priscillas berättelse. Elvis musik är ju så ikonisk, jag hörde den jämt i mitt hem när jag var liten.

  3. 1 de dic. de 2023 · Möjligen bidrar det även till att filmen blir en smula bekräftande. Efter två starka akter, där Priscilla erövras och hålls mentalt fången, så känns hennes frigörelse medelst kampsport och ett nytt ”no make up”-make up-ansikte en smula tillrättalagt.

  4. 1 de dic. de 2023 · Alla de senaste nyheterna om Filmrecensioner från Dagens Nyheter. Här hittar du alla artiklar om Filmrecensioner från dn.se.

  5. 1 de dic. de 2023 · Men inte allt. Här kommer en liten genomgång av diverse godbitar. Om vi börjar med Elvis så har han enligt egen uppgift legat med mer än tusen tjejer genom åren (dvs innan han 1961 träffade den då 14 år gamla Priscilla, som 1967 skulle bli hans enda hustru).

  6. 30 de nov. de 2023 · Men det finns en gemensam kärna, säger Nina Zanjani. Hon spelar just nu i Elena Ferrantes ”Min fantastiska väninna” på Kulturhuset Stadsteatern och berättar att de nyligen diskuterade just roller, hon och kollegorna, efter en föreställning. – Vi pratade faktiskt om det igår.

  7. 30 de nov. de 2023 · Amina (Nimco Ahmed Ali) är villig att offra allt för att bli bäst. Foto: Triart. Ahmed Abdullahis nya film är en svensk boxningshistoria som leder tankarna till ”Rocky” och ”Million dollar baby”. Men dess skildring av moderskap får den att sticka ut.