Yahoo España Búsqueda web

  1. 1.910.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. ...og det var Danmark er en dansk dokumentarfilm fra 2008 instrueret af Mads Kamp Thulstrup og Carsten Søsted efter manuskript af dem selv og Daniel Dencik . Handling En film om det danske fodboldlandsholds forvandling i perioden 1979-92. Det er den ultimative fortælling om landsholdets omvæltning fra ubehjælpsomme amatører til mytiske helte.

  2. 105 min. DK/Dokumentarfilm. En film om det danske landsholds forvandling i perioden 1979-92. Det er den ultimative fortælling om landsholdets omvæltning fra ubehjælpsomme amatører til mytiske helte. Men det er ikke bare en film om fodbold, men også om den danske folkesjæl.

  3. 6 de abr. de 2017 · Jon Mathorne Journalist Vi har alle hørt det masser af gange: Danmark var engang en stormagt, og som folk var vi frygtet i nær og fjern. Men hvis vi lægger alle tidligere danske besiddelser sammen fra vikingetiden til i dag, hvor stor har Dannevang så været?

  4. Danmarks Rige består af Danmark, Grønland og Færøerne. Udover det egentlige Danmark, der ligger i Skandinavien, omfatter den danske stat også de to selvstyreområder Grønland og Færøerne. Områderne hører ifølge grundlovens §1 til Kongeriget Danmark og er dermed underlagt Folketinget og regeringen.

  5. En film om det danske landsholds forvandling i perioden 1979-92. Det er den ultimative fortælling om landsholdets omvæltning fra ubehjælpsomme amatører til mytiske helte. Men det er ikke bare en film om fodbold, men også om den danske folkesjæl.

  6. 7 de may. de 2008 · Og det var DK På fredag har filmen "Og det var Danmark" premiere. Filmen går om det danske landsholds succes i årene fra 1979 til 1992. I går kunne du læse om årene fra 1979-84, og fredag kan du læse om kriser og DBU-skandaler, der paradoksalt førte frem til det største danske sportsresultat nogensinde.

  7. Hace 1 día · Det var i 2012. Hop til indhold. Nyheder; Sport; Vejr; TV; TV 2 Play Menu TV 2 Play. Søg på tv2.dk. Sektioner ... Og det vil være Danmark, der sidste år tabte EM-finalen til Norge med 27-25. 3.