Yahoo España Búsqueda web

 1. Anuncio

  relacionado con: ...Og det var Danmark
 2. Køb online eller besøg din nærmeste Bog & idé butik. Se vores store udvalg af bøger, spil og oplevelsesgaver. Danmarks største boghandlerkæde.

Search results

 1. 9 de abr. de 2008 · ...Og det var Danmark: Directed by Carsten Søsted, Mads Kamp Thulstrup. With Frank Arnesen, Søren Busk, Preben Elkjær, Brian Laudrup. Story about Danish national football (soccer) team, a traditional minnow until the mid-1980s when they improved dramatically and eventually went on to win the European championship in 1992.

 2. En film om det danske fodboldlandsholds forvandling i perioden 1979-92. Det er den ultimative fortælling om landsholdets omvæltning fra ubehjælpsomme amatører til mytiske helte. Men det er ikke bare en film om fodbold, men også om den danske folkesjæl.

 3. En film om det danske landsholds forvandling i perioden 1979-92. Det er den ultimative fortælling om landsholdets omvæltning fra ubehjælpsomme amatører til mytiske helte. Men det er ikke bare en film om fodbold, men også om den danske folkesjæl.

 4. Skildringen af det danske fodboldlandsholds forvandling fra ubehjælpsomme amatører til legendariske helte i årene 1979-92. En periode i landsholdets historie, hvor holdet vandt, når ingen troede på det, og fejlede, når alle forventede sejr.

 5. En film om det danske landsholds forvandling i perioden 1979-92. Det er den ultimative fortælling om landsholdets omvæltning fra ubehjælpsomme amatører til mytiske helte. Men det er ikke bare en film om fodbold, men også om den danske folkesjæl.

 6. 30 de nov. de 2008 · Dokumentarfilm om dansk dynamit er en fuser. Med d’herrer Carsten Søsted og Mads Kamp Thulstrups dyk ned i de danske fodboldarkiver er det blevet tid til et nakkehårsstrittende nostalgitrip, der for en stund kan overskygge de eklatante skuffelser, som et nuværende middelmådigt dansk fodboldlandshold har været garant for.

 7. 9 de may. de 2008 · '...Og det var Danmark' er en film, hvor publikum får mulighed for at (gen)se de afgørende momenter fra de store fodboldkampe og lejlighed til at møde de store fodboldhelte i perioden: Allan Simonsen, Michael Laudrup, Flemming Povlsen, Elkjær, Henrik Store Andersen, John Faxe og alle de andre.

 1. Anuncio

  relacionado con: ...Og det var Danmark
 2. Køb online eller besøg din nærmeste Bog & idé butik. Se vores store udvalg af bøger, spil og oplevelsesgaver. Danmarks største boghandlerkæde.