Yahoo España Búsqueda web

 1. 38.400 resultados de búsqueda aproximadamente

 1. 7 de feb. de 2023 · Pas lajmeve për arrestimin e bashkëshortit, reagon Arta Bajrami: Burrin e kam në shtëpi, duke kaluar kohë kualitative me familjen. “Me bashkëshortin jam në shtëpi, po kalojmë kohë kualitative me familjen. Bashkë dhe të lumtur. Për ata që duan ta dinë, data: 05.01.2023, lokacioni: Kodra e Trimave – Prishtinë”, ka deklaruar ...

 2. 4 de feb. de 2023 · Lojtarët që do të dëshironte trajneri Bushi nga ekipi A dhe takimet me trajnerin e ri Silvinjo – Asllani dhe Adrian Bajrami janë dy lojtarët që mund t’i kemi nga ekipi A, por Bajrami është i dëmtuar. Me Silvinjon kemi patur 2-3 takime. Më pëlqen shumë mënyra se si punon. Mendon të bëjë sa më mirë dhe të arrijë sa më lart.

 3. 4 de feb. de 2023 · Asllani dhe Bajrami (Adrian) janë dy lojtarët që mund t’i kemi nga ekipi A, por i dyti është i dëmtuar. Me Sylvinhon kemi patur 2-3 takime. Më pëlqen shumë mënyra se si punon. Mendon të bëjë sa më mirë dhe të arrijë sa më lart. Edhe si futbollist ka qenë i tillë. Mendoj se do të bëjë mirë, si ekipi i parë dhe ekipi Shpresa.

 4. 4 de feb. de 2023 · Lojtarët që do të dëshironte trajneri Bushi nga ekipi A dhe takimet me trajnerin e ri Silvinjo – Asllani dhe Adrian Bajrami janë dy lojtarët që mund t’i kemi nga ekipi A, por Bajrami është i dëmtuar. Me Silvinjon kemi patur 2-3 takime. Më pëlqen shumë mënyra se si punon. Mendon të bëjë sa më mirë dhe të arrijë sa më lart.

 5. 4 de feb. de 2023 · Lojtarët që do të dëshironte trajneri Bushi nga ekipi A dhe takimet me trajnerin e ri Silvinjo – Asllani dhe Adrian Bajrami janë dy lojtarët që mund t’i kemi nga ekipi A, por Bajrami është i dëmtuar. Me Silvinjon kemi patur 2-3 takime.

 6. 4 de feb. de 2023 · Duke sakrifikuar dhe luftuar, por edhe me pak fat, kemi mundësi të arrijmë sa më lart. Lojtarët që do të dëshironte trajneri Bushi nga ekipi A dhe takimet me trajnerin e ri Silvinjo – Asllani dhe Adrian Bajrami janë dy lojtarët që mund t’i kemi nga ekipi A, por Bajrami është i dëmtuar. Me Silvinjon kemi patur 2-3 takime.

 7. 3 de feb. de 2023 · Piccoli ci aiuta davanti perché Destro ne ha più del dovuto, Vignato sostituisce Bajrami. Piccoli e Satriano si giocheranno il posto ora”. Condividi su. Facebook Twitter Telegram Stampa Invia per email. Commenti. commenti. FOCUS.

 1. Búsquedas relacionadas con Adrian Bajrami

  adrian bajrami benficaardian bajrami