Yahoo España Búsqueda web

 1. 44 resultados de búsqueda aproximadamente

 1. it.wikipedia.org › wiki › Adrian_MutuAdrian Mutu - Wikipedia

  Adrian Mutu (Călineşti, 8 gennaio 1979) è un allenatore di calcio, dirigente sportivo ed ex calciatore rumeno, di ruolo attaccante, tecnico del Rapid Bucarest.. Quattro volte vincitore del premio come calciatore rumeno dell'anno, è considerato uno dei più forti calciatori rumeni di tutti i tempi. Con 103 reti è inoltre il calciatore rumeno più prolifico della Serie A.

 2. ro.wikipedia.org › wiki › Adrian_MutuAdrian Mutu - Wikipedia

  Adrian Mutu (n. 8 ianuarie 1979, Călinești, Călinești, Argeș, România) este un antrenor român de fotbal și fost jucător, actualmente antrenor al echipei Rapid București. În timpul carierei de fotbalist, a fost supranumit Briliantul, și a evoluat pe postul de atacant sau extremă stânga. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record ...

 3. 220k Followers, 327 Following, 1,959 Posts - See Instagram photos and videos from Adrian Mutu (@adrian10mutu) adrian10mutu. Verified. Follow. 1,959 posts. 220K followers. 327 following. Adrian Mutu. 🇷🇴 HEAD COACH @adrianmutufoundation @fenomeno_drink - Ambassador @alberto_dobre @arcalei.ro @biaggio.ro. Posts. Reels.

 4. 7/8/2022 · Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a fost susținut din tribune de Sandra, cea care îi este parteneră de viață din 2015.. Sandra Mutu (29 de ani) a fost în centrul atenției la meciul Rapidului cu FC Argeș, scor 2-1. Ea a urmărit cu sufletul la gură partida și nenumărate cadre au surprins-o la tribuna oficială, aplaudând sau cântând alături de suporteri.

 5. 11/7/2022 · Adrian Mutu, start infernal în Liga 1 cu Rapid . Rapid are un start extrem de greu la Rapid. Giuleștenii vor juca în primele 3 etape cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, adică echipele care au terminat pe podium în ediția trecută de campionat.

 6. 5/8/2022 · Ce a spus Adrian Mutu după ce Marco Dulca a semnat cu FCSB. Adrian Mutu a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu FC Argeș din etapa a patra a Superligii, iar acolo a fost întrebat și despre Marco Dulca. Antrenorul giuleștenilor a confirmat discuțiile cu mijlocașul, căruia i-a urat baftă pentru alegerea făcută.

 7. hace 2 días · Prima partidă cu Adrian Mutu pe bancă datează din 5 martie 2022, atunci când Rapid a învins Academica Clinceni, cu 1-0, prin golul marcat de Rareş Ilie. În startul acestui sezon, Rapid a obţinut 9 puncte din patru partide, învingând FCSB (2-0), Universitatea Craiova (1-0) şi FC Argeş (2-1).