Yahoo España Búsqueda web

  1. 44 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. it.wikipedia.org › wiki › Adrian_MutuAdrian Mutu - Wikipedia

    Adrian Mutu (Călineşti, 8 gennaio 1979) è un allenatore di calcio, dirigente sportivo ed ex calciatore rumeno, di ruolo attaccante, tecnico del Rapid Bucarest.. Quattro volte vincitore del premio come calciatore rumeno dell'anno, è considerato uno dei più forti calciatori rumeni di tutti i tempi. Con 103 reti è inoltre il calciatore rumeno più prolifico della Serie A.

  2. 220k Followers, 283 Following, 1,971 Posts - See Instagram photos and videos from Adrian Mutu (@adrian10mutu) adrian10mutu. Verified. Follow. 1,971 posts. 220K followers. 283 following. Adrian Mutu. 🇷🇴 HEAD COACH @fcrapid1923oficial @adrianmutufoundation @fenomeno_drink - Ambassador @alberto_dobre @arcalei.ro.

  3. 10/9/2022 · Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a fost operat, sâmbătă, la Spitalul de Urgență Floreasca, din Capitală, după ce de dimineață a fost diagnosticat cu apendicită la Spitalul din Târgu Jiu. Reprezentanții clubului de fotbal Rapid au postat pe pagina de Facebook informații despre starea ...

  4. 10/9/2022 · Adrian Mutu trece prin momente grele, fiind dus de urgență la Spitalul județean de urgență de la Târgu Jiu.. Adrian Mutu a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu antrenorul Rapidului. Situația delicată pentru Adrian Mutu. Fostul fotbalist, acum antrenorul echipei Rapid, a fost dus de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, de dimineață.

  5. 12/8/2022 · Gigi Becali a confirmat că a purtat o discuție cu Adrian Mutu, antrenorul lui Rapid, în privința posibilității ca Florinel Coman să ajungă la echipa din Giulești. Becali susține că l-a refuzat respectuos pe Mutu, deși nu a apreciat propunerea făcută dinspre Rapid, în special faptul că nu a venit de la acționarii clubului, Dan Șucu și Victor Angelescu .

  6. 26/8/2022 · Mario, fiul lui Adrian Mutu din prima căsnicie, cu Alexandra Dinu, s-a filmat în ipostaze provocatoare alături de o brunetă, iar imaginile au fost postate pe Internet. Cel care le-a făcut publice este chiar băiatul „Briliantului”, care a ales să se laude prietenilor săi de pe Instagram cu noua sa cucerire și le-a arătat tuturor o parte din abilitățile acesteia în pat.

  7. 7/9/2022 · Adrian Mutu, antrenorul liderului Rapid s-a distrat pe ritmuri de manele, alături de Bogdan de la Ploiești, nimeni altul decât unul dintre cei mai iubiți interpreți de acest gen. De curând, un filmuleț cu „Briliantul” și iubitul Cristinei Pucean de acum câțiva ani a făcut înconjurul internetului, fiind probabil postat imediat după victoria 1-0 pe terenul celor de la FC Voluntari.