Yahoo España Búsqueda web

 1. 131.000 resultados de búsqueda aproximadamente

 1. Incluye resultados de

  Aleksandar Stanković
  Buscar sólo Aleksandar Stankovic
 1. 15 de oct. de 2016 · Aleksandar Stanković, poznatiji kao Sale Mutavi, poslednjih godina postao je jedan od najmoćnijih navijača u Srbiji. Na Partizanov Jug, pre pet godina, prešao je sa Zvezdinog Severa, a postao je vođa navijačke grupe „Janičari“, u kojoj je bilo dosta preletača.

 2. 18 de may. de 2023 · Naime, trener Intera Simone Inzagi ukazao je veliko poverenje Aleksandru Stankoviću, sinu Dejana Stankovića. Momku koji je u zvaničnom protokolu nosio dres sa brojem 50. Ovo nije prvi put da se Aleksandar Stanković nađe u protokolu najboljeg tima Intera. Dana 1. oktobra 2022. godine sedeo je na klupi Intera u meču protiv Rome na San Siru.

 3. 29 de mar. de 2022 · Nedeljko Grbović osuđen je danas na 18 godina zatvora jer je u decembru 2017. ispred beogradskog noćnog kluba „Nana“ ubio Aleksandra Savkovića, navijača Rada i člana ekipe ubijenog kriminalca Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, i ranio njegovog prijatelja. Grbović je na izricanje presude stigao iz kućnog pritvora, a osudu je

 4. 10 de mar. de 2023 · Trener fudbalera Novog Pazara Aleksandar Stanković izjavio je danas da će predstojeći duel sa Crvenom zvezdom u Beogradu biti prilika da se njegov tim “izmeri” sa jako kvalitetnim protivnikom koji će, gotovo sigurno, odbraniti titulu šampiona Srbije.

 5. 6 de oct. de 2022 · Jesenje večeri, 13. oktobra 2016. godine, Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, sedeo je u garsonjeri koju je sa verenicom, iznajmljivao u novobeogradskom naselju Belvil. Već tri godine je uz dozvolu suda, u čak 12 navrata, odlagao odlazak na izdražvanje petogodišnje zatvorske kazne zbog dilovanja droge i nelegalnog oružja.

 6. Perfil de Aleksandar Stankovic en fútbol fantasy. Estadísticas, datos personales, noticias, lesiones, puntos comunio, futmondo y biwenger. Competición. Champions LaLiga LaLiga 2 Premier League Serie A Catar 2022 Alineaciones probables; Champions. Lesionados ...

 7. 12 de oct. de 2021 · Posle 13. oktobra 2016, kada je u Beogradu izrešetan Aleksandar Stanković, vođa navijača Partizana, počeo je vrtoglavi uspon surovog klana, a totalni pad se desio u januaru ove godine Aleksandar Stanković (29), zvani Sale Mutavi , vođa Partizanovih navijača i jedan od najboljih prijatelja Veljka Belivuka, ubijen je pre tačno 5 godina.