1. 10 de abr. de 2024 · Alexander Søderlund is 36-years-old, born on 03 August 1987, and is a right-footed professional football player from Norway. Born in Haugesund, Alexander Søderlund has also played in Eliteserien for Haugesund, in Süper Lig for Rizespor, in Svenska Cupen for Häcken, in UEFA Europa League for Rosenborg and in Coupe de France for Saint-Étienne.

2. 21 de abr. de 2024 · Alexander Søderlunds profesjonelle fotballkarriere er over. Nå skal han for første gang velge hvem han holder med som nøytral i Eliteserien. Foto: Jan Kåre Ness. 21.04.24 12:30. Marius Dahl. Alexander Søderlund er Rosenborg-supporter på søndag, selv om han stikker av fra kampen. For abonnenter. Til toppen.

3. 21 de abr. de 2024 · Forlot klubben for fire år siden. RBK-hjertet banker fortsatt for «Søder»: – Ser alle kamper. Alexander Søderlunds profesjonelle fotballkarriere er over. Nå skal han for første gang velge hvem han holder med som nøytral i Eliteserien. Foto: Jan Kåre Ness. 21.04.24 14:42. Marius Dahl.

4. 6 de abr. de 2024 · Alexander Søderlund has 1 special cards with ratings between 65 and 88. He was born on 03-08-1987 and he is now 36 years old. His real-life stats are currently 0 goals and 0 assists in 0 matches in domestic competition.

5. 20 de abr. de 2024 · Alexander Søderlund (Vard Haugesund) ble sendt av banen etter å ha fått sitt andre gule kort etter 90 minutters spill. Det ble ikke scoret flere mål før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Oppgjøret endte dermed 1-1. Vard Haugesunds Aiden Harvey pådro seg gult kort. Poengjakten fortsetter.

6. 13 de abr. de 2024 · Alexander Søderlund scoret 3-1-målet for bortelaget sju minutter etter pause. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Dermed endte kampen 1-3. Lyseklosters Ruben Hetlevik, Alexander Dang, David Campher og Nicholas Marthinussen pådro seg gult kort. Tok steg på tabellen. Lysekloster har tapt sine to siste kamper.

7. 5 de abr. de 2024 · Alexander Søderlund, 2 mål. Martin Samuelsen, 2 mål. Oscar Krusnell, 1 mål. Mads Sande, 1 mål. Søren Reese, 1 mål. Anders Bærtelsen, 1 mål. Ulrik Fredriksen, 1 mål. Julius Eskesen, 1 mål. Kevin Martin Krygård, 1 mål. Selvmål, 3 mål.