Yahoo España Búsqueda web

  1. 34.500 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 26 de ene. de 2023 · 8,927 Likes, 54 Comments - Ana Ivanović (@anaivanovic) on Instagram: “Going places ... ☺️”

  2. 28 de ene. de 2023 · Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (35) važi jednu od najlepših sportiskinja. Mnogi smatraju da je ona pak bila najlepša u dvadesetim kada je harala belim sportom i bila aktivna na turnirima. Međutim, ono što niko ne može da ospori da je činjenica je da je Ana i danas privlači veliku pažnju gde god da se pojavi.

  3. 28 de ene. de 2023 · Ana Ivanović važi za jednu od najlepših teniserki koja je najlepše stilizovana. Ona u svojim kombinacijama bira svedenost, uvek sa jednostavnim i blagim bojama. Pročitajte još: Kako ukombinovati jamboliju na leđima, a da se za vama svi okrenu (FOTO) Ana nikad ne nosi napadnu šminku, nakit... Ana je blaga i umerena u svojim modnim kombinacijama, a ...

  4. 26 de ene. de 2023 · Naslovna Vesti Humanost Ana Ivanović i Unicef : Spasimo Živote Prevremeno Rođenih Beba Proslavljena srpska teniserka i nacionalna ambasadorka UNICEF-a , Ana Ivanović, pokrenula je humanitarnu akciju za pomoć prevremeno rođenim bebama i njihovim porodicama, koja bi za rezultat imala smanjenje stope smrtnosti dece u prvom mesecu njihovih života.

  5. 24 de ene. de 2023 · Ana Ivanović (Unsplash) Kako ističe, srećna je izborom koji je napravila kada je odlućila da prekine sportsku karijeru i da se upusti u preduzetničke vode. “Nije lako, ali imala sam viziju nečeg drugog i želela sam neke druge stvari. Nisam osećala da je moje telo dovoljno spremno da se izlaže tim naporima, tako da je ovo sada moj novi put.

  6. 28 de ene. de 2023 · V tem stoletju se je v polfinale teniških turnirjev za grand slam uvrstilo največ igralk iz Vzhodne Evrope, približno v isti kategoriji so še igralke iz Zahodne Evrope in Severne Amerike, vsi preostali deli sveta pa imajo precej manj uspeha. Letošnji Melbourne je pripadel Sabalenki.

  7. 27 de ene. de 2023 · Vrelo testo i omiljeni krem koji se topi u ustima već zvuči kao parče raja, a sudeći po novoj objavi na Instagramu, nije mu odolela ni Ana Ivanović, prenosi City magazin. " Cheat day. Nisam odolela da isprobam ovaj viralni recept ", napisala je Ana uz fotografiju na kojoj se pohvalila svojim kulinarskim umećem.