Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. 10 de may. de 2024 · Illustration, Serbia’s Aleksandar Kolarov (R) in action against Albania’s Andi Lila (L) during the UEFA EURO 2016 qualifying group I match between Albania and Serbia in Elbasan, Albania ...

  2. 1 de may. de 2024 · News about Andi Lila on Sports Mole with the latest player news, biographical information, pictures and more.

  3. Hace 3 días · - - - A2 CNN është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.Web: https://www.a2cnn.comApp...

  4. 18 de may. de 2024 · Centrocampista 26. Kukeli. Centrocampista 27. Azdren Llullaku. Delantero 11. Cikalleshi. Delantero 25. Jugadores de la plantilla completa del Albania de la temporada 2024 en AS.com.

  5. 10 de may. de 2024 · Një sfidë e nisur në rrjetet sociale nga futbollisti shqiptar, Renato Malota na kujtoi se janë pikërisht këto momente që na bëjnë bashkë për të bërë ‘Gëzuar’. Duke hapur një kanace Coca-Cola Zero, Malota ftoi kolegun e tij, futbollistin Andi Lila, për të ndarë një moment të rëndësishëm në karrierën e tij ...

  6. 13 de may. de 2024 · Andi Lila i ka shpëtuar mrekullisht një operacioni në gju, që mund t’i kishte komplikuar seriozisht të ardhmen. Mbrojtësi i Kombëtares shqiptare u dëmtua në ndeshjen e së dielës, Olimpiakos- Janina 2-0 dhe është zëvendësuar në minutën e 45- të dhe si për koincidencë nga Vila. Ky i fundit kthehej gjithashtu nga ...

  7. bukinist.al › sq › oferta-40Triumf - Bukinist

    30 de abr. de 2024 · Futbolli ka stacionet e tij dhe Andi Lila është një “udhëtar” i zellshëm. I përket atij tipi futbollistësh që ngriti dhe lartësoi kurajon duke punuar e fituar nga të gjitha eksperiencat e rëndësishme në Shqipëri e jashtë saj. Andi Lila është ndër pesë lojtarët me numrin më të madh të ndeshjeve në historinë e Kombëtares sonë.