Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. 1 de abr. de 2024 · Former Nerazzurri defender Andrea Mandorlini feels that the current Inter Milan team are “without rivals” in Serie A right now. Speaking to Italian broadcaster RAI Radio, via FCInterNews, Mandorlini also compared this Nerazzurri team to the legendary side that won the Serie A title in the 1988-89 season.

  2. 1 de abr. de 2024 · DISTRIBUIE. Tweet. Follow @ziuadecj. Deși Andrea Mandorlini a fost demis din funcția de antrenor principal al lui CFR Cluj la finalul lunii ianuarie, acesta nu s-a întors în Italia și încă se află la Cluj-Napoca, iar cei care l-au vrut plecat din Gruia s-au întrebat ce caută fostul antrenor la Cluj-Napoca.

  3. 31 de mar. de 2024 · Vlad Măcicășan. Publicat: 31-03-2024, 10:40. CFR Cluj a decis să se despartă de Andrea Mandorlini, antrenorul cu care a început sezonul, după primul meci oficial din 2024. Italianul a fost demis în etapa 22, după o înfrângere cu FC Botoșani și o serie de zece meciuri în care a raportat o singură victorie.

  4. 3 de abr. de 2024 · Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia", a declarat patronul CFR-ului. Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj (03/04/2024) pe www.sport.ro. După umilința cu Corvinul Hunedoara, din sferturile de finală ale Cupei României, Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj.

  5. 1 de abr. de 2024 · Andrea Mandorlini nu mai este antrenorul lui CFR Cluj de mai bine de două luni, dar asta nu înseamnă că a plecat din România. Mai mult decât atât, se află și acum sub contract cu formația din Gruia. Cristi Balaj a explicat întreaga situație, în direct la PlaySport Live.

  6. 3 de abr. de 2024 · Mandorlini, care a fost înlocuit cu Mutu după prima etapă din 2024, când CFR Cluj a pierdut în fața echipei FC Botoșani cu scorul de 0-1, a rămas în continuare legat de club. Într-un interviu recent pentru ProSport, finanțatorul echipei, Nelu Varga, a dezvăluit că Mandorlini ocupă acum o altă funcție în cadrul clubului.

  7. 3 de abr. de 2024 · Ce spune despre revenirea la CFR Cluj și mesajul pentru suporteri și pentru patronul Nelu Varga. Andrea Mandorlini a fost schimbat cu Adrian Mutu, după prima etapă din 2024, când CFR Cluj a pierdut la Botoșani (0-1). Doar că italianului nu a fost înlăturat de tot de la clubul din Gruia.