1. Hace 5 días · 16.5.2024 - HJK TV:n Pekka Mäntylä haastatteli hyökkääjä Anthony Olusanyaa viimeistelytreenien jälkeen.Web: https://www.hjk.fiFacebook: @hjkhelsinki1907Twitt...

2. 11 de may. de 2024 · 11.05.2024. Taisteluvoitto Turusta – ”Voitettiin heikommalla pelillä”. Tyylipisteitä ei Turusta haettu, mutta sarjataulukkoon kertyi kolme tärkeää lisäpistettä. Anthony Olusanya maalasi ja Kevin Kouassivi-Benissan syötti Klubin voittomaalin.

3. 24 de abr. de 2024 · Brooklyn Lyons-Foster osui ensimmäistä kertaa HJK-paidassa, Anthony Olusanya tuuletti taas kerran Seinäjoella. Anthony Olusanya ja Topi Keskinen kirjauttivat itselleen Seinäjoella maalin ja maalisyötön. Kuusimaalisen jännitysnäytelmän päätteeksi pisteet jaettiin Seinäjoen koleassa illassa.

4. 24 de abr. de 2024 · No views 55 seconds ago. HJK ja SJK pelasivat tapahtumarikkaan tasapelin Seinäjoella lopputuloksena 3-3. Klubin kolmannen maalin iskenyt Anthony Olusanya vieraili pelin jälkeen Ruudun ...

5. 8 de may. de 2024 · Anthony Olusanya (born 1 February 2000) is a Finnish footballer who plays as a striker for Finnish club HJK. In the game FC 24, his overall rating is 63.

6. 4 de may. de 2024 · Viimeistelyissä ei kuitenkaan onnistuttu. Jakson, ja kenties koko ottelun, paras maalipaikka avautui Anthony Olusanyalle. Tämän puskun eteen venyi kuitenkin EIF-vahti Ramilson Almeida. Ensimmäistä kertaa HJK-maalilla Veikkausliigassa pelanneen Elmo Henrikssonin ei tarvinnut venyä ensimmäisellä jaksolla torjuntatöihin.

7. 11 de may. de 2024 · Rauno Laine / STT. 11.5.2024 21:37. Helsingin Jalkapalloklubi palasi lauantaina miesten liigassa kolmen tasapelin jälkeen voittokantaan, kun joukkue haki 1–0-vierasvoiton Turun Interistä. Voittomaalin laukoi Anthony Olusanya avausjakson lopulla.