Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 20 horas · Sviđa mi se što to mogu da iskoristim kao prednost“, prošlog leta je poručio američkim novinarima Bogdan Bogdanović na izlaznom intervjuu po završetku sezone u Atlanti. O njegovim motivima kada se govori o igranju u državnom timu zaista ne moramo da trošimo reči, jer je bio tu za Srbiju i kada se borio za status u Partizanu, pa sve do momenta kada je jedan od najboljih šutera sveta.

  2. Hace 20 horas · I dok su ostali reprezentativci odmah po završetku sezone poručili da će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama ukoliko ih pozove selektor Svetislav Pešić, to su uradili Bogdan Bogdanović, Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski, ili odmah rekli da je došlo vreme da se oproste od reprezentacije poput Nikole Kalinića u slučaju Jokića je i ova stvar drugačija.

  3. Hace 20 horas · Bogdan Bogdanović za Basketball Sphere: Olimpijske igre kao vrh sportske piramide u košarci. Boston Celtics. Boston Celticsi su u čitav play-off ušli možda i kao najveći favoriti. Jasno je zbog čega je tako.

  4. Hace 20 horas · Ostali srpski reprezentativci iz NBA, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Aleksej Pokuševski, Nikola Jović, odmah su po završetku sezone poručili da će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama ukoliko dobiju poziv od selektora Svetislava Pešića. As Atlante je već počeo individualne pripreme za ono što ga tokom leta čeka sa "orlovima".

  5. Hace 20 horas · Biće još izbora, biće prilika da se vratimo sa stranputice. Referendum iz 2006. godine je istorijska pouka damožemo, kad smo jedinstveni, izabrati pravi put. Marko Špadijer 21. Maj - Dan nezavisnosti Referendum o nezavisnosti Crne Gore. Neće prestati posrbljavanje Crnogoraca, prisvajanje istorije i svega crnogorskog, kao ni borba za ...

  6. Hace 20 horas · Аутор: Zdravka Pap Здравка Николић Пап рођена је 02.12.1955.године, живи у Бањи Ковиљачи. Поезију пише из најранијих дана, а активно се посветила писању и афирмацији на књижевној сцени када је отишла у пензију.

  7. Hace 20 horas · Ramin skup u Atini: Provokacija u rukavicama za grčke političare ... Glas Razuma