Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 5 días · Branco van den Boomen hoopt dat Ajax volgend jaar wat compacter kan spelen. Dat laat hij weten in gesprek met Voetbal International. Bij Ajax waren de ruimtes erg groot dit seizoen. Van den Boomen geeft aan dat hij dat nooit eerder heeft meegemaakt. “Nee, en dat hoop ik ook nooit meer mee te maken, want verdedigend is het zó lastig dan.

  2. Hace 3 días · Branco van den Boomen is maandag in het Luxor Theater in Rotterdam op pijnlijke wijze herinnerd aan de 6-0 nederlaag van zijn Ajax eerder dit seizoen tegen Feyenoord.

  3. Hace 5 días · Farioli the right choice? | Van ‘t Schip’s season performance | Branco vd Boomen recent interview. weTalk Ajax. 3.79K subscribers. Subscribed. 0. 1 waiting Scheduled for May 16, 2024 #ajax...

  4. Hace 5 días · vrijdag, 17 mei 2024 (13:13) - Voetbalverslaafd.nl. In dit artikel: Middenvelder Branco van den Boomen heeft een lastig seizoen gehad, waarin hij worstelde met een blessure en teleurstellend presteerde bij Ajax, terwijl PSV de titel won. Ondanks zijn banden met PSV hoopt Van den Boomen in de toekomst de Eindhovense club te kunnen verslaan.

  5. Hace 5 días · Van den Boomen wil PSV-familie terugpakken: "Een dezer jaren". Branco van den Boomen heeft een lastig jaar achter de rug. De middenvelder kampte met een blessure en presteerde met Ajax dramatisch. Ondertussen zag hij PSV de titel pakken. En dat terwijl Van den Boomen uit een PSV-familie komt. "Poeh ja haha, ik krijg het wel te horen, ook van m ...

  6. Hace 5 días · Middenvelder Branco van den Boomen van Ajax hoopt op een compacter speelstijl volgend seizoen om de grote ruimtes van dit seizoen te vermijden. Hij benadrukt dat hij dit niet eerder heeft meegemaakt en wil het niet herhalen vanwege de defensieve uitdagingen. Van den Boomen heeft al met de trainer gesproken over dit onderwerp en begrijpt dat de focus nu op fundamentele aspecten ligt.

  7. Hace 3 días · zondag, 19 mei 2024 (18:05) - FCupdate.nl. In dit artikel: Branco van den Boomen werd tijdens een show in het Luxor Theater in Rotterdam herinnerd aan Ajax's 6-0 nederlaag tegen Feyenoord. Feyenoord-fans riepen de score terwijl Van den Boomen en Denzel Dumfries penalty's namen tijdens het evenement, wat voor een pijnlijk moment zorgde.