1. 12 de may. de 2024 · 2-2-utligningen kom da Moe mistet ballen til Guèye etter en tversoverpasning. Senegaleseren trillet ballen forbi en Nikita Haikin på halvdistanse. Så slo Bodø/Glimt brutalt til og fikk med seg ...

2. 12 de may. de 2024 · 1–1: Et Ruben Alte-innlegg fra høyre gikk via Brede Moe og spratt KBKs vei inne i feltet. Der sto Habib Gueye og satte ballen sikkert i mål fra kloss hold. Kristiansund var veldig nære på å øke til 2–1 på overtid i første omgang. Hilmir Mikaelsson snappet opp ballen fra Brede Moe som bakerste mann.

3. Hace 3 días · The 2022 FK Bodø/Glimt season is the club's 106th season in its existence and the fifth consecutive season in the Eliteserien. In addition to the domestic season, Bodø/Glimt are participating in the Norwegian Cup and the UEFA Europa League .

4. 12 de may. de 2024 · Fem minutter før fulltid på stillingen 2-1 til Glimt, utnyttet KBK en kjempetabbe i Glimtforsvaret. Habib Gueye snappet opp ballen fra en ukonsentrert Brede Moe.

5. Hace 5 días · Fredrik Sjøvold, Brede Moe, Jostein Gundersen og Adam Sorensen utgjør forsvaret i starten, foran keeper Nikita Haikin. Tromsø velger å sette sine spillere opp i en 3-5-2-posisjon.

6. 25 de abr. de 2024 · The 2018 season was Bodø/Glimt's first season back in the Eliteserien since their relegation at the end of the 2016 season. Bodø/Glimt finished the season in 11th position, and reached the Quarter-final of Norwegian Cup before defeat to IK Start .

7. 12 de may. de 2024 · Og Brede Moe forærte 2–2 til hjemmelaget. Takket være Jens Petter Hauge og Kasper Høgh ble det seier likevel. Glimt vant 4–2 og topper fortsatt Eliteserien. Her er vår spillerbørs. Skadene hoper seg opp or Glimt. Og Brede Moe forærte 2–2 til hjemmelaget.