1. Hace 6 días · ALBERTO RUBIO. 06/05/2024 - 06:30 CEST. Pioli, Giampaolo, Gattuso, Montella, Brocchi, Mihajlovic (DEP), 'Pippo' Inzaghi, Seedorf... son algunos nombres que han pasado por el banquillo del Milan...

2. Hace 1 día · Zeker nadat de excellerende Cain Seedorf plaats moest maken voor een invaller (‘’Cain zat er doorheen,’’ aldus Ulrich Landvreugd). Plotseling was het conditioneel over en uit en dat leidde een minuut of tien voor tijd tot de onvermijdelijke gelijkmaker (Rob Nizet).

3. Hace 2 días · Het Tilburgse Willem II werd in de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie kampioen na een spannende 3-2 overwinning op Telstar, ondanks een 0-2 achterstand bij rust. Joshua Smits faalde bij een schot van Cain Seedorf, waardoor Telstar leidde. Willem II maakte snel de aansluitingstreffer via Thijs Oosting, na een eerder eigen doelpunt van Freek Heerkens.

4. Hace 2 días · Kans Telstar. Runar Sigurgeirsson ging op avontuur, verloor de bal en Telstar kon counteren. Dat resulteerde in een goede schietkans voor Cain Seedorf, die in het zijnet schoot. 16'. Kans Willem ...

5. Hace 2 días · Integendeel, het creëerde via Cain Seedorf twee opgelegde kansen. Zijn eerste schot werd net aan geblokt en vervolgens ging zijn inzet in het zijnet. Telstar kreeg loon naar werken.

6. Hace 1 día · Seedorf zelf glipte na een half uur handig langs zijn vaste bewaker en Jay Kruiver pakte het presentje dankbaar uit. Daar bleef het niet bij want een minuut voor rust was het Thomas Oude Kotte die opstomend over links voor gaf en aanvoerder Freek Heerkens, in zijn allerlaatste duel toucheerde de bal niet goed en passeerde zijn eigen doelman; 0-2.’’

7. Hace 2 días · After a good action, Cain Seedorf passed the ball, but the ball shot towards the Willem II goal via a Tilburger. Goalkeeper Joshua Smits was unable to grab the ball and Kruiver shot in the rebound. It didn’t stop there. Note that Freek Heerkens extended the lead with an own goal.