Yahoo España Búsqueda web

  1. 1.390.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 27/11/2022 · Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a devenit titularul din poarta celor de la AC Milan, după accidentarea lui Mike Maignan (27 de ani), însă portarul român pare că nu i-a convins pe italieni, care îi caută un înlocuitor din sezonul viitor. Serie A Ciprian Tatarusanu / Foto: Profimedia Images Liga 2: CSA Steaua - FC Brașov, duminică, 19:00, DGS 1

  2. 20/11/2022 · Tătărușanu, dorit de Empoli Potrivit presei din Italia, ocupanta locului 13 din Serie A, Empoli, formație la care evoluează un alt fotbalist român, Răzvan Marin, s-a arătat interesată de aducerea lui Ciprian Tătărușanu în vară. Empoli își va pierde portarul titular, pe Guglielmo Vicario, convocat recent și în naționala Italiei.

  3. 16/11/2022 · Ciprian Tătărușanu (36 ani) i-a luat locul în poartă lui Mike Maignan, după ce francezul s-a accidentat la sfârșitul lunii septembrie. Românul a ajuns la 12 meciuri în toate competițiile și a ajutat la calificarea Milanului în optimile UEFA Champions League, unde o va întâlni pe Tottenham. Ciprian Tătărușanu s-a operat de astigmatism

  4. 23/11/2022 · Ciprian Tătărușanu și Antoanela, de nedespărțit Ciprian Tătărușanu are o relație aparte cu soția lui și petrece tot timpul liber împreună. Tânăra a fost tot timpul alături de partenerul ei, indiferent de țara unde a avut echipă. „ Împreună cu soția, am grijă de copii, ne jucăm împreună, gătim, ne uităm la filme… Petrecem mult timp în grădină.

  5. 16/11/2022 · Antrenorul celor de la AC Milan a vorbit și despre Ciprian Tătărușanu. Pioli a mărturisit că este satisfăcut de evoluțiile portarului român. ” Nu l-am înlocuit pe Ciprian Tătărușanu pentru că am fost mulțumit de prestațiile sale. A avut întotdeauna o prezență în jocurile noastre ”, a continuat tehnicianul.

  6. 14/11/2022 · Deși i-a trecut mingea pe sub mâini la golul înscris de Fiorentina, Ciprian Tătărușanu le-a lăsat o impresie bună italienilor în meciul contra fostei sale formații din Serie A. Pentru evoluția din meciul cu Fiorentina, Ciprian Tătărușanu a primit nota 6.5 din partea italienilor, care au titrat ” A fost mâna lui Tătă ”