Yahoo España Búsqueda web

  1. 37 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 31/5/2022 · Invitat în podcastul „Da Bravo!” al actorului Mihai Bobonete, Dan Petrescu (54 de ani) a trebuit să facă față și unor întrebări incomode. Antrenorul campioanei CFR Cluj s-a prins în joc și nu a ocolit niciun răspuns.

  2. 16/5/2022 · Fotbaliștii de la CFR Cluj au petrecut până dimineață titlul câștigat în fața celor de la Universitatea Craiova, după victoria de duminică, 2-1. Este cel de-al cincilea trofeu la rând adjudecat de ardeleni și al optulea din istoria clubului. Dan Petrescu a dansat pe muzica lui Adi de la Vâlcea. Cum au petrecut cei de […]

  3. 20/5/2022 · Dan Petrescu (54 de ani) a fost acuzat că a înjurat FCSB-ul la petrecerea CFR-ului după câștigarea titlului de campioană. Antrenorul ardelenilor a fost pus la zis chiar de fostul său coleg, Gabi Balint, care a rămas fără cuvinte când l-a auzit pe Dan Petrescu scandând împotriva “roș-albaștrilor”. Răspusul dat de Dan Petrescu după ce […]

  4. 18/5/2022 · CFR Cluj a ieșit din nou campioană, iar acest succes va fi răsplătit cum se cuvine de conducerea clubului.. Cea mai mare primă o va încasa antrenorul Dan Petrescu, care va primi în conturi 200.000 de euro pentru performanța realizată.. Petrescu are un bonus uriaș, dacă echipa va intra în grupele Ligii Campionilor, el urmând să primească o jumătate de milion de euro.

  5. Pe lângă absența titularilor, foarte tare a surprins, chiar deranjat, absența lui Dan Petrescu. Oficial, ca și masorul formației, „Bursucul” ar fi răcit, tuse, dureri în gât etc, și s-a temut să nu-i molipsească pe băieți. Posibil să se fi întâmplat așa.

  6. 16/5/2022 · Dan Petrescu și-a criticat în termeni duri contestatarii după ce a obținut titlul de campion în Liga 1, duminică, alături de CFR Cluj. Dan Petrescu Foto: cfr1907.ro CFR Cluj a profitat de pasul greșit făcut de FCSB (2-2 vs FC Voluntari) și a obținut duminică al optulea titlu din istorie după victoria cu CSU Craiova de la Cluj (2-1).

  7. 28/5/2022 · Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a prefațat finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid și și-a ales favorita. Partida dintre Liverpool și Real Madrid se va disputa sâmbătă seară, de la ora 22:00, la Paris, în finala Ligii Campionilor, și poate fi urmărită AICI.