Yahoo España Búsqueda web

  1. 42 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 23/9/2022 · Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre campania de mercato a echipei sale din această vară. În ultima fereastră de mercato, CFR Cluj a transferat 12 jucători, însă campioana României s-a despărțit și de mulți alți fotbaliști, printre ei aflându-se câteva nume ...

  2. 30/8/2022 · Dan Petrescu a vorbit despre situația lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj. După ce a apărut informația că goalkeeperul ar fi ajuns la un acord de trasfer cu rivalii de la U Cluj, Dan Petrescu susține că se bazează în continuare pe serviciile lui Cristian Bălgrădean. ”Bălgrădean face parte din lot, sunt patru portari.

  3. 20/9/2022 · După declarațiile pe care le-a făcut Neluțu Varga la PRO TV, Marius Șumudică s-a convins. În cazul în care ar fi fost în locul lui Dan Petrescu, antrenorul care a trecut pe la echipa din Gruia nu ar mai fi rămas la CFR Cluj.. Șumudică: „Cum să mai lucrez cu un astfel de președinte?” „Nu aș fi rămas (n.r. dacă ar fi fost în locul lui Dan Petrescu).

  4. 19/8/2022 · Elevii lui Dan Petrescu nu au primit gol, însă nici nu au marcat. Jocul retur va fi decisiv pentru calificarea în grupele competiției. În minutul 30 al partidei, Nana Boateng a fost schimbat cu Karlo Muhar, din cauza unei accidentări, iar la conferința de presă de după meci, tehnicianul campioanei României a lăsat de înțeles că Boateng va lipsi o perioadă de timp mai lungă.

  5. 18/9/2022 · Cosmin Contra, favorit să-l înlocuiască pe Dan Petrescu la CFR Cluj Conform Fanatik , șanse mari de a-l înlocui pe Petrescu le are Cosmin Contra, fost selecționer al României. Liber de contract după despărțirea de Al Ittihad (de la finele sezonului trecut), Contra nu ar spune nu unei reveniri în campionatul intern, mai ales la CFR, una dintre cele mai bune echipe din SuperLiga.

  6. 16/9/2022 · Suporterii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, iar antrenorul "feroviarilor" a fost întrebat la conferința de presă dacă se gândește să renunțe la banca CFR-ului. "Fiecare poate să zică ce vrea. Eu nu am de ce să îmi dau demisia. Sunt la clubul acesta de atâţia ani şi muncesc”, a spus Dan Petrescu, după meciul cu Sivasspor.

  7. 19/9/2022 · Dan Petrescu a fost clar legat de plecarea sa, amintind și că predecesorii săi, care au părăsit formația clujeană înainte de încheierea contractului, au primit sume importante de bani. Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în iunie 2024.