1. Hace 3 días · Jong AZ made 4 changes: Denso Kasius for Gonçalo Esteves (81′), Ro-Zangelo Daal for Job Kalisvaart (90′), Jayden Addai for Nick Koster (90′) and Kees Smit for Jorn Berkhout (90′). Player of the match: Enoch Mastoras Following our analysis, the most impressive player for Jong AZ was Enoch Mastoras even if he didn’t score any goal.

2. Hace 4 días · In de tweede helft draaiden Denso Kasius en Jayden Addai (penalty) het om. VVV had vier van de vorige vijf Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden ook al verloren.

3. Hace 4 días · Denso Kasius maakte de openingstreffer. De verdediger omspeelde Simon Janssen en schoof de bal het net in. En daar bleef het niet bij. De bij VVV ingevallen Mohammed Odriss gaf een penalty weg. Jayden Addai benutte die maar al te graag om Jong AZ op voorsprong te zetten.

4. Hace 4 días · 22.04.2024. ZAANSTAD- Jong AZ boekte maandagavond een indrukwekkende thuiszege op VVV-Venlo. De beloftenploeg moest na vijf minuten spelen met tien man verder en keek in de rust tegen een 0-1 achterstand aan. In de tweede helft waren Denso Kasius en Jayden Addai trefzeker, waardoor het duel eindigde in 2-1.

5. Hace 17 horas · Na ruim een uur was het Denso Kasius die de thuisploeg weer op gelijke hoogte zette. De rechtsback dribbelde het strafschopgebied in en haalde overtuigend uit. Een kwartier voor tijd kreeg Jong AZ een strafschop nadat er een overtreding werd gemaakt op Enoch Mastoras.

6. Hace 4 días · Denso Kasius zorgde in de tweede helft 1-1. De 21-jarige rechtsback blijkt een garantie voor goals in de Keuken Kampioen Divisie: het was zijn derde optreden in Jong AZ, en in alle drie die wedstrijden kwam hij tot scoren. Een penalty van Jayden Addai besliste de wedstrijd een kwartier voor tijd.

7. Hace 4 días · Rechtsback Denso Kasius stoomde maar weer eens op en koos opnieuw voor de individuele actie. Dit keer schoot hij de bal wél langs Van Crooij. (Tekst gaat verder na de foto) Het levert Kasius een opmerkelijke statistiek op. De rechtsback heeft dit seizoen drie keer met Jong AZ gespeeld en in alle drie de duels maakte hij een doelpunt.