Yahoo España Búsqueda web

  1. 7.210 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 26 de ene. de 2023 · ‘Welkom Dirk Kuijt’, staat er op het grote videoscherm bij de receptie van het stadion. Het is donderdagochtend 2 juni en terwijl nog vurig wordt nagepraat over de rellen tegen Excelsior van vier dagen eerder, kijken ze bij ADO Den Haag ook weer vooruit. Na de mislukte promotie is een nieuw hoofdstuk aangebroken.

  2. 16 de ene. de 2023 · Dirk Kuijt. 14 augustus 2022, 15:00 uur Sport, IJsselmondeNieuws Dirk Kuijt heeft ook zijn tweede wedstrijd als hoofdtrainer van ADO Den Haag verloren. In een leeg stadion moest ADO het afleggen tegen FC Den Bosch: 0-2. Kuijt debuteerde vorige week als trainer in het betaalde voetbal met een forse nederlaag bij Heracles Almelo (4-0).

  3. 14 de ene. de 2023 · Woensdag, 3 augustus 2022 om 14:24 • Jonathan van Haaster • Laatste update: 14:33Na een succesvolle carrière als speler is Dirk Kuijt sinds dit seizoen de hoofdtrainer van ADO Den Haag. De geboren Katwijker werd na zijn carrière assistent-trainer bij Quick Boys en hoofdtrainer bij Feyenoord Onder 19, maar geeft in een interview met het Algemeen Dagblad aan dat hij even uit ...

  4. 18 de ene. de 2023 · Nadat Dirk Kuijt werd ontslagen door ADO Den Haag heeft de voormalige aanvaller alle tijd om dan maar proberen te scoren in de liefde. Het leek er even op dat hij daarvoor zelfs deelnam aan het SBS-programma Lang Leve de Liefde! Ene Arjan verscheen dinsdag op het scherm en net als Kuijt is hij 42…

  5. 18 de ene. de 2023 · Dirk Kuijt Gisteren was het voor kijkers van het datingprogramma ‘Lang Leve de Liefde’ een verrassing toen de 42-jarige vrijgezel Arjan de villa binnen kwam lopen. Met zijn gelijkenis aan oud-profvoetballer Dirk Kuijt was het goed voer voor de Twitteraars die keken.

  6. 18 de ene. de 2023 · After Dirk Kuijt was fired by ADO Den Haag, the former attacker has plenty of time to try and score in love. It seemed for a while that he even participated in the SBS program Lang Leve de Liefde! One Arjan appeared on the screen on Tuesday and just like Kuijt he is 42… The message | Is that Dirk Kuijt in Long Live Love?

  7. 18 de ene. de 2023 · Twitterend Nederland dacht dat niet de deelnemer de villa binnenkwam, maar oud-voetballer Dirk Kuijt. Zou Dirk onder de schuilnaam Arjan meedoen aan de datingshow van SBS6? Als het aan de kijkers ligt wel. Tweets. In het programma waarin singles op zoek gaan naar liefdesgeluk door meteen samen te gaan wonen op de eerste date verschijnt de 42-jarige Arjan. Een echte Dirk Kuijt-lookalike kunnen we hem wel noemen. Op Twitter wordt massaal gereageerd.