Yahoo España Búsqueda web

  1. 6.420 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 27 de ene. de 2023 · 19.59, 27 jan. 2023 Reacties Of ADO Den Haag ging door met Dirk Kuijt. Of ADO ging door met algemeen directeur Edwin Reijntjes én Dick Advocaat als hoofdtrainer. Voor die keuze werden de Amerikaanse eigenaars van ADO gesteld voor ze eind november vorig jaar besloten om Kuijt te ontslaan, zo blijkt uit een reconstructie van Voetbal International.

  2. 29 de ene. de 2023 · De aanvaller van Royal Antwerp FC sloeg zijn tegenstander en kon met een rode kaart vertrekken. Stengs wilde, na een uur spelen, oprukken naar voren maar werd voor de voeten gelopen door Amadou Diawara. Bij de gehinderde speler sloegen de stoppen door en hij sloeg de tegenstander in het gezicht.

  3. 26 de ene. de 2023 · De talentvolle centrumverdediger, die hoog op het verlanglijstje van Ajax, Feyenoord en PSV staat, wil dit jaar graag naar een andere club vertrekken. "Ik speel al meer dan tien jaar voor Twente, voor mijn gevoel is het tijd voor wat nieuws", legt hij uit op de website van Voetbal International.

  4. 30 de ene. de 2023 · Ferdi Kadioglu speelde achttien interlands voor Jong Oranje, maar is inmiddels international van Turkije. In het verleden speelden grote namen als Robin van Persie, Dirk Kuijt en Gregory van de Wiel voor de negentienvoudig landskampioen. Jayden Oosterwolde in het stadion van zijn nieuwe club. Foto: Fenerbahçe

  5. 27 de ene. de 2023 · Rene van der Gijp vindt het fantastisch nieuws voor de Nederlandse voetballer. “Echt goed nieuws”, begint Van der Gijp donderdagavond bij Vandaag Inside. “Hij had lymfeklierkanker. Dat had die kleine van mij ook. Dat gaat gepaard met bestralingen en chemo’s. Dat is wel veel", geeft hij toe. Van der Gijp kende ook een moeilijke periode.

  6. 28 de ene. de 2023 · Advocaat ging in november aan de slag als trainer bij ADO Den Haag, dat Dirk Kuijt op straat zette na tegenvallende resultaten. Wilfred Genee kan het zich niet voorstellen dat Advocaat eventueel...

  7. 27 de ene. de 2023 · 27 jan. 2023. Ajax wijst tijdelijke vervanger aan voor Heitinga bij beloftenteam. 27 jan. 2023. Lance Duijvestijn: 'De droom blijft natuurlijk om te promoveren'. 27 jan. 2023. NAC neemt Boere over van SC Cambuur. 26 jan. 2023. Het ontslag van Dirk Kuijt: de spelers steunden hem, de directeur niet meer. 26 jan. 2023.