Yahoo España Búsqueda web

  1. 44 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 5/6/2022 · Fostul internaţional Dorinel Munteanu a declarat, duminică dimineaţă, la Digisport Matinal, că nu mai are nicio speranţă pentru naţionala României, el subliniind că selecţionerul Edward Iordănescu pare, din interviuri, "pe altă lume". "Eu nu am văzut meciul, am fost pe drum aseară. O ruşine, un joc foarte slab, din ce am auzit.

  2. 3/6/2022 · Dorinel Munteanu își simte jucătorii motivați și gata de finala pentru Liga 2: ”E greu să fac primul 11” O singură problemă de lot are SC Oțelul cu o zi înaintea turului. Alberto Țica a semnalat anumite probleme la genunchi, dar sunt șanse să fie apt la ora de start a partidei, lucru recunoscut de Dorinel Munteanu.

  3. 9/6/2022 · SC Oțelul a promovat în Liga 2 și sunt zile de sărbătoare în Galați. Dorinel Munteanu a dus echipa acolo unde își dorea de ani, după 4-1 la general în finala cu Dante Botoșani, iar apoi le-a mulțumit tuturor pentru susținere, pentru că au avut încredere în el și că l-au desemnat responsabil pentru sezonul 2021/2022.. Au fost anumite probleme financiare la SC Oțelul pe ...

  4. 6/6/2022 · Dorinel Munteanu, românul cu cele mai multe meciuri la prima reprezentativă, consideră, însă, că Vlad Chiricheș ar reprezenta o pierdere foarte mare pentru echipa națională și crede că Edi Iordănescu ar trebui să facă tot ce îi stă în putință pentru a-l convinge să revină asupra deciziei.

  5. 12/6/2022 · Dorinel Munteanu consideră că rezultatul obţinut de „tricolori” cu Finlanda este cel care contează, evoluţia nefiind cea mai sigură. Totodată, acesta este de părere că jucătorilor echipei naţionale le-a lipsit încrederea, şi speră ca acest fapt să se remedieze în următoarea partidă, cu Muntenegu, de pe 14 iunie.

  6. Turul barajelor preliminare pentru promovarea în Liga 2 s-a disputat astăzi. Favoritele CSM Reșița, echipa antrenată de Dan Alexa, și Oțelul Galați, formația pregătită de Dorinel Munteanu, nu au dezamăgit, victorii cu 1-0.

  7. 5/6/2022 · Dorinel Munteanu s-a declarat dezamăgit de jocul României în meciul cu Muntenegru, din prima etapă a Ligii Națiunilor. Fostul mare internațional a analizat prestația elevilor lui Edi Iordănescu și spune că membrii staffului tehnic sunt cei care pot să schimbe ceva.