Yahoo España Búsqueda web

  1. 24 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 28 de nov. de 2023 · Kristijano Ronaldo je tokom dve decenije osvojio mnogo trofeja, uspeo i sa reprezentacijom Portugalije da uzme EURO, a o ličnim rekordima u Ligi šampiona i nacionalnim prvenstvima Engleske, Italije, Španije, ne treba ni govoriti. U znak zahvalnosti na nekoliko svetskih destinacija postavljene su njegove biste, statue, spomenici.

  2. 27 de nov. de 2023 · "Moramo da napravimo kult reprezentacije": Dragan Džajić za Sportal o Evropskom prvenstvu, žrebu, igri reprezentacije i ključnom problemu fudbalske Srbije /VIDEO/ Predsednik u ostavci je ukazao na pozitivne stvari: - FSB je jedna od prvih potpuno digitalizovanih federacija u Evropi i svetu, za šta smo dobili odlične ocene od FIFA i UEFA.

  3. 28 de nov. de 2023 · Najpoznatija fudbalska legenda ponikla u severnoj Mačvi – Dobrivoje Boba Trivić, legenda ne samo “Podrinja”, nego i “Vojvodine” i nekadašnje reprezentacije Jugoslavije. Navijači Olimpika iz Liona pamtiće ga između ostalog po golu koji im je doneo pobedu i prvi pehar Kupa Francuske

  4. 28 de nov. de 2023 · Dragana Džajić Naime, jedan profil na Instagramu objavio je Draganinu fotografiju iz mlađih dana, na kojoj se vidi kako je izgledala. Džajićeva je nekada imala tamniju kosu, kovrđavu, i šiške. Blic preporučuje

  5. en.wikipedia.org › wiki › George_BestGeorge Best - Wikipedia

    Hace 1 día · George Best (22 May 1946 – 25 November 2005) was a professional footballer from Northern Ireland who played as a winger, spending most of his club career at Manchester United. A skillful dribbler, he is considered one of the greatest players of all time, [2] along with being considered one of the most talented to play.

  6. 28 de nov. de 2023 · U DANU kada su fudbalsku Srbiju očekivala dva velika događaja, oba sa prefiksom istorijska, otvaranje novog stadiona u Zaječaru, onda i meč poslednjeg kola kvalifikacija za EVRO 2024. između Srbije i Bugarske, u goste Fudbalskom savezu Srbije stigao je predsednik UEFA Aleksander Čeferin.

  7. 28 de nov. de 2023 · To se zaista retko viđa! Kristijano Ronaldo iznudio je penal u 2. minutu utakmice azijske Lige šampiona, Al Nasr - Persepolis, ali je potom pokazao sudiji da nije bio faul.Portugalac se okrenuo ka arbitru i pokazao da nije bio penal i da ne pokazuje na belu tačku. Kineski sudija Ma Ning, saslušao je Portugalca, otišao do video-ekrana da se uz pomoć VAR tehnologije uveri šta je bilo.