Yahoo España Búsqueda web

  1. 60.500 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 16 de nov. de 2022 · Dušan Tadić Aleksandar Mitrović Dušan Vlahović Filip Đuričić Luka Jović Nemanja Radonji ...

  2. 29 de ene. de 2023 · Dušan Tadić foto: Profimedia Nedavno je govorio da bi završio karijeru na "Johan Krojf areni" i potom radio kao zaposlen u klubu, ali očigledno da su se okolnosti promenile. Tadić je često etiketiran kao jedan od krivaca za slabe rezultate i morao je da trpi kritike u javnosti.

  3. 28 de ene. de 2023 · Dušan Tadić Kapiten Srbije je u izjavi holandski "ESPN" govorio o trenutnom stanju u klubu, gde je posebno podvukao svoju odgovornost kao kapitena. - Nisam spavao mnogo, ne znam šta mi je više na umu. Razgovaramo o svemu, ali kada je red da delujemo, ne radimo to, razočaravajuće je.

  4. 29 de ene. de 2023 · Kapiten Ajaksa Dušan Tadić ove zime je bio na pragu transfera u Romu, koji je propao u poslednji čas. Kako otkriva "Korijere delo Sport", reprezentativac Srbije se ekspresno dogovorio sa "vučicom", ali do realizacije posle nije došlo zato što je Nikolo Zaniolo odbio da pojača Bornmut.

  5. 29 de ene. de 2023 · Dušan Tadić bi u narednih 48 sati mogao da promeni klupske boje, ali ako dođe do velikog obrta. Srpski fudbaler Dušan Tadić nije zadovoljan trenutnim stanjem stvari u Ajaksu. Ozbiljno je iskritikovao čitav tim posle osme uzastopne utakmice bez pobede u Holandiji i otkaza koji je zbog toga dobio trener Denis Šrojder, a za to vreme legende "kopljanika" poput Veslija Snajdera traže od kluba da "precrta Srbina".

  6. 31 de ene. de 2023 · Kapiten Ajaksa Dušan Tadić mogao bi da napusti Amsterdam ove zime. Za njegove usluge je zainteresovana Roma, preneo je poznati italijanski novinar Nikolo Skira. NIKO OD NJIH NIJE SVETAC! Moka Slavnić poručio "Jedino mi je važna Zvezdanova sreća" NI ZVEZDAN, NI BIVŠI SUPRUG... ON JE NAJVEĆA LJUBAV ANE ĆURČIĆ!

  7. 29 de ene. de 2023 · Kako prenosi Korijere delo sport, medij koji je dobro obavešten o dešavanjima u Rimu – Dušan Tadić je imao dogovoren transfer u rimski klub, međutim sve je propalo zbog Nikola Zaniola. Naime, italijanski fudbaler je ovih dana u centru pažnje zato što je zatražio transfer, te odbija da trenira.